[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,956
alsın artık birisi şu canavarı ! ! ! her allahın günü videolarını izleye izleye kafayı yedim . . .
::smiley: :'( ;D bu damping'i kaçırmayın artık :D

Etiketler

n_y_c_b' Alıntı:
alsın artık birisi şu canavarı ! ! ! her allahın günü videolarını izleye izleye kafayı yedim . . .
::smiley: :'( ;D bu damping'i kaçırmayın artık :D

daha çok video var, isterseniz atmaya devam ederim ;)

sehzata' Alıntı:
daha çok video var, isterseniz atmaya devam ederim ;)

bu aralar sakaryaya gelicem aracınız çalınırsa benden bilin :D rescue team'in orda görürsem hele hiç affetmem :D

şaka bi yana daha video varsa çok isterim onlarıda görmeyi şöyle bol kükremelisinden :D

n_y_c_b' Alıntı:
bu aralar sakaryaya gelicem aracınız çalınırsa benden bilin :D rescue team'in orda görürsem hele hiç affetmem :D

şaka bi yana daha video varsa çok isterim onlarıda görmeyi şöyle bol kükremelisinden :D

arac LPG sine varana kadar 19.000 tl ye full kaskolu  problem yok

videolarin cogu cep telefonunda zor oluyor ama 1 tane daha deneyeyim

http://www.youtube.com/watch?v=mA6rau-HqiQ

"Anlayana sivrisinek saz, anlamayana terios ile gaz!!!

hafta sonu gunceli, satisa devam 19.500 TL"
Gece yarısı günceli!... ;D ;D ;D

=12pt]ustatlar, 19.500 tl yi uygun fiyatli bir arac buldugum icin yazdim, normalde fiyat 21500 tl idi. suanda ozelden surekli takas teklifleriniz geliyor fakat yazdiginiz fiyatlar lutfen piyasa fiyati olsun ki bende samimiyatinize inanabileyim, bazi arkadaslar 15000 lik araca 22000 yazip takas yapalim diyor, lutfen tekliflerde bari biraz makul olalim, buarada takas olarak olacaksa ilk tercihim yine sasili ve agir deviri olan 4x4 lerdir. siz tekliflerinizde samimi ve makul oldugunuz surece ben fiyat konusunda yardimci olurum, saygilar, satisa devam 19500 pesin :smiley:

bugün bir forumdan bir arkadaş aradı vekomik bir rakama vermem için ısrar etti. tabi bende vermedim :smiley: ''bu aracı benden başka kimse almaz, kimse bakmaz'' dedi,

aşağıdaki fotoğram arkadaş için, lütfen kimse üzerine alınmasın, o kendini bilir..

[attachment=1]

kapak.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR