[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,976
silifke_mesut' Alıntı:
Şehzat hayırlı satışlar L200 gelince Patrol un papucu dama gitmiş anlaşılan. Arkum dan selamlar

teşekkürler mesut abi,

evet 2 büyük araç eve fazla geldi, bir tanesini küçülteceğiz ;)

Etiketler

[SIZE=large][/SIZE]
[/size][SIZE=large][/color]GÜNCEL!!! 19.500TL[/SIZE]
[/size][SIZE=large][/color][/SIZE]
[/size][SIZE=large][/color]Aracın üzerindeki Mt lastikler Söküldü, 31x10.5 R15 Bf Goodrich ler takıldı.[/SIZE]

araçtaki güncel lastikler aşağıdaki fotoğraftaki lastikler...

IMG_0503.JPG

darktreys' Alıntı:
keşke dizel olsaydı

evet bende dizelini çok aradım ama fiyatları çok pahalıydı, 4200 dizel ini uygun fiyata bulsam hiç kaçırmam. ama emin olun ki dizel lerde yakıt yönünden aynıymış ben LPG de ne yakıyorsam dizel de aynısını yakıyormuş.

uzun yola gideceğim zaman büyük lastikleri söküp 31 inç orjinal lastikleri takınca bir nebze rahatlatıyor cebimi ;D şu anda yaptığım gibi 31 Bf ler ile dolaşıyorum. ;D ;D

IMG_0321.JPG

IMG_0323.JPG

IMG_0329.JPG

sehzata' Alıntı:
evet bende dizelini çok aradım ama fiyatları çok pahalıydı, 4200 dizel ini uygun fiyata bulsam hiç kaçırmam. ama emin olun ki dizel lerde yakıt yönünden aynıymış ben LPG de ne yakıyorsam dizel de aynısını yakıyormuş.

uzun yola gideceğim zaman büyük lastikleri söküp 31 inç orjinal lastikleri takınca bir nebze rahatlatıyor cebimi ;D şu anda yaptığım gibi 31 Bf ler ile dolaşıyorum. ;D ;D

bu forumda sizin gibi gülücük saçan insanları görmek stresimi alıyor saygılar sevgiler ;D ;D ;D ;D

bu forumda sizin gibi gülücük saçan insanları görmek stresimi alıyor saygılar sevgiler ;D ;D ;D ;D

teşekkürler, evet gülücüklerim aracımla her yönüyle mutlu olduğumdandır, çok yakıyor denilse de benim için sorun değil, 2000cc araca da bindim 35krş tan aşağı yakmadı ki LPG de , 4200cc ye helal olsun 40-50 krş ;D ;D

sehzata' Alıntı:

teşekkürler, evet gülücüklerim aracımla her yönüyle mutlu olduğumdandır, çok yakıyor denilse de benim için sorun değil, 2000cc araca da bindim 35krş tan aşağı yakmadı ki LPG de , 4200cc ye helal olsun 40-50 krş ;D ;D

2.5dci navara 31 inch mt lastikle 11 litre civarında yakıyor yani 40 krş civarı. bence sizin araçtaki değer normal bir değer.

evet katılıyorum size, ben de 2011 model 178bg lik L200 var ve orjinal 17jantlı lastikler ile şehir içi 35 krş tan aşağı hiç düşmüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.