[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,950
Fotolar Biraz Karlı ve Çamurlu ama idare eder ;D

IMG_0489.JPG

IMG_0529.JPG

IMG_0530.JPG

IMG_0531.JPG

IMG_0532.JPG

Etiketler

Sevgili Dostlar, özelden ve sahibinden gelen mesajları kaçırmadığım sürece cevaplıyorum.

Buraya da yazmak istedim,

Aracın fiyatını, eşime uygun bir araç bulduğumdan aşağı çektim, Takas teklifleriniz için teşekkür ederim ama
TAKAS için olacaksa yine

4x4 olmak şartı ile,

Nissan

Toyota

Mitsubishi

Suzuki

tarzı japon araçları olabilir. aynı zamanda hafta içi eşim kullanacağından bir bayana uygun arazi araçları olabilir.

bu arada GÜNCEL nakit 18.500 TL, bunun yanında Gezenbilir üyelerine indirim yapacağım ;)

mergen' Alıntı:
Bunun altına 33'' leri takıp öyle fotoğraf çektirsen aslında talibi artabilir. Daha aşağısı bu büyüklükteki kasalara hiç yakışmıyor. En azından benim gözümden ;)

evet zamaninda uygun fiyata 33x10.5 bulsaydim takacaktim, ama tr de bu ebat sikintili yani satan 1-2 kisi onlarda cok para istiyorlar, artik bu isi alacak olan ustat yapacak. onumuzdeki haftaya kadar satilacak gibi zaten.

sehzata' Alıntı:
evet zamaninda uygun fiyata 33x10.5 bulsaydim takacaktim, ama tr de bu ebat sikintili yani satan 1-2 kisi onlarda cok para istiyorlar, artik bu isi alacak olan ustat yapacak. onumuzdeki haftaya kadar satilacak gibi zaten.

Ben alsam 35, 36, 37 ne kadar sığdırabilirsem sığdırırım.
Fiyat makul şuan, aracım olmasa düşünürdüm... :smiley:

aslanaybars' Alıntı:
katılıyorum çağrı ;) nereye kadar zorlarsa 8)

birazcik gucum olsa, kupadan biraz daha yukseltip altina 35 lastik koyardim, tabi bir tanede warn winc lazim. uste guzel bir tane de port bagaj ve on arka sis :smiley: walla tadindan yenmezdi, ama o zaman fiyatta 30 binden asagi olmazdi :smiley:)

aracin repair manual ine kadar herseyi elimde, projeler de hazir ama maddi olarak gucum yok zamanim da yok. zaten araci alan kisi eminim ki altina bir lastik koyup en az 25.000 den piyasaya dunacak.

mergen' Alıntı:
Ah ah benimki satılsa idi kapını çalacaktım ama kısmet. Umarım istediğin rakama gider.

sizin aracınız da benim ki de herkesin sahibi olmak istediği araçlardan, zaten satarken hep zarar ediyoruz, kaymağını hep başkaları yiyor, bence o güzel aracınızı hiç satmayın, tabi maddi olarak bir sıkıntı falan yok ise.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR