ozkanozverim
Yeni Üye
Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?
saroscamping.com,ilgilenmeye değer
saroscamping.com,ilgilenmeye değer
bir arkadaş kordinat vermiş ben kordinat konusunda biraz bilgisizim marşa basar neresi olursa oraya giderim kusura bakmayınEvliyaCelebi2' Alıntı:Anlıyamadığım bir şey var.
Bütün yazılarda nedense tek koordinat bile yok ! :-\
Gezen biliyor da, bilmeden gezmek bazen zor.
yararlı biginiz için bende teşekkür ederimdrares' Alıntı:Erhan bey biz arılardan kurtulmak için metal bir kabın içinde kuru kahve yakıyoruz, rüzgarın yönüne göre dumanın üstümüze gelmesini sağlayınca arılardan kurtuluyoruz. 1-2 tatlı kaşığı kadar kahvenin dumanı bir yemek süresince tütüyor
Kamp alanı tavsiyeniz için teşekkürler
Denize 200 m mesafede Karaincirli köyü sahili Esentepe kamp alanımız mevcuttur. İşletmeciliğini yeni aldık hekesi bekleriz. www.damakampalani.com 0533 722 63 53 ÇetinMerhaba Saroz'da denizi guzel deniz kenari bir kamp yeri var mi acaba? Bilenler paylasirsa cok sevinirim.
Hayırlı olsun.Denize 200 m mesafede Karaincirli köyü sahili Esentepe kamp alanımız mevcuttur. İşletmeciliğini yeni aldık hekesi bekleriz. www.damakampalani.com 0533 722 63 53 Çetin
Saroz körfezinin tamamına yakınını 10-15 Temmuz 2020 arası karavanımla gezdim. Öncelikle konaklama artık ülkemizde bir sorun haline geldi. Sırasıyla, UZUNKUM PLAJI-İBRİCE LİMANI-GÖKÇETEPE TABİAT PARKI-KUM OTEL- Kömür limanı tümünde karavandaki kişi başı ortalama fiyat 60 TL Sadece yer o kadar. Kum otel günlük 150 lira talep etti. Bu işletmelerin tümü mafia elinde. Mesela kömür limanını İstanbuldan bir mafia Çanakkale İl Özel İdaresinden kiralamış. Adam belinde silah teşhir ediyormuş. İşletmede çalışanlar 3 tane pitbull köpek besliyor. Bir gece kaldım 2 kişi 120 TL aldılar. Makbuz istediğimde vermediler. Her yer çöp yığını ve sinek. Güzelim tabiat alanını mahvetmişler. Kömür limanına giden 17 km. ilk yol berbat. Tozdan araç tanınmaz hale geldi. Oynamadık vida kalmadı. Bu gidişle ülkede girilecek ücretsiz deniz bulamayacağız.