Ynt: Saroz'da Kamp Alanı Tavsiyesi?
Benim 4 sene önce gittiğim kum motel, denize 50-60 mt cepheli, sahil kısmı, plaj ağırlıklı, arkasında otel bloğu, onun arkasındada otelin oto parkına karavan kampingi denen bir tesis idi, denize baton pasta gibi uzanıyordu, yani karavanınızın önünden denizi görmeniz mümkün olmayacak şekilde kale gibi duran otelin arkasında, otopark-kamping bir yer, hatta çocuğunuzu tekbaşına sahile bile yollayamayacağınız bir şekil.....Gitmediğim son yıllarda bu derece tavsiye edilecek kadar değiştimi acaba yoksa başka bir gözle bakınca güzelmi görünüyor, hani derlerya zevklerle renkler tartışılmaz diye, umarım geçen yıllarda tavsiye edilebilecek hale gelmiştir, benim gittiğim ve hatırladığım kum motelle, yollarımız bir daha kesişmez, Allah onlara hayırlı müşteriler versin....
Kabatepe orman kampına ben bizzat gidip kalmadım ama bir akrabamda oranın müdaimi 10 yıldır hersene gidip çadıda bir ay kalıp gelir, temmuz-ağustos aylarında her kampın kalabalıklığı kadar bir nüfusa sahip olduğu bu ayların dışındaki aylarda tenha olduğu söyleniyor, A,B, C, D diye 4 bölümden oluşuyormuş, A bölümü günü birlik plajcılara, B,C bölümü çadır kampingcilerine D bölümü karavancılara hizmet veriyormuş, A bölümü kamp alanı platform olarak denize sıfır, diğer bölümler platform olarak denizden kod farkı ile yükseliyormuş (D bölümü 8 mt kod gibi) kod farkı yükseldikcede sakinleşiyormuş...