VitaEsMorte
Zirve
Arkadaşlar fotoğraf makinesi, GPS ve çeşitli bilgisayar donanımları için ne tavsiye edersiniz?
ömürleri bitmemiş olabilir baki. yukarıda anlattığım şarj cihazında olduğu gibi "deşarj" yada "refresh" özelliği olan bir şarj cihazıyla pillerini tamamen boşaltıp tekrar şarj edersen ilk aldığın günkü gibi kullanabilirsin diye düşünüyorum. bu deşarj işlemini "şoklama" diye tabir edenler de var.baymineral' Alıntı:Benimde 2500lük pillerim ömürlerini doldurmaya başladılar. Yakında yine bir 12-20 tane almam gerekecek.
abi napıyosun... al 8 tane şarjlı duracell, sen de kurtul cihazında kalitesiz piller cihazın ömrünü de yer, unutma...VitaEsMorte' Alıntı:Valla acayip lazım. 8 tane filan pil alacağım. Çin malı 3 liralık piller gitgide heba oluyor ;D
Abicim fotoğraf makinemde deşarj özelliği var ama doldurduğum piller buna rağmen son aylardan itibaren çok çabuk bitiyoryol' Alıntı:ömürleri bitmemiş olabilir baki. yukarıda anlattığım şarj cihazında olduğu gibi "deşarj" yada "refresh" özelliği olan bir şarj cihazıyla pillerini tamamen boşaltıp tekrar şarj edersen ilk aldığın günkü gibi kullanabilirsin diye düşünüyorum..
yol' Alıntı:can 3 gün önce neredeydin hacı murat siparişin yola çıkmadıysa acilen iptal ettir...
yok paşam, senin cihazın aynısı maalesef ve bu fiyat benim aylar önce aldığım fiyat. bu arada siparişin gelse bile geri iade edebilirsin?.VitaEsMorte' Alıntı:Ama sanırım Can'ın dediğinde LCD ekran ve deşarj olayı yok. Ya da var da ben mi göremedim?