Sarayevo - Başçarşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,162
Ynt: Sarayevo - Başçarşı

dun gece cekildi ;)

DSC08694.jpg

DSC08703.jpg

DSC08709.jpg

DSC08731.jpg

Etiketler

Hosgeldiniz... Oralarda hala akrabalariniz var mi? Bize biraz halkindan bahsedebilir misiz?

Solana' Alıntı:
Hosgeldiniz... Oralarda hala akrabalariniz var mi? Bize biraz halkindan bahsedebilir misiz?

Su an hala Sarayevodayim. Buralarda dogdum buyudum :smiley:

Bosna halki...
Basta, cok inatcidir, kolay kolay pes etmez - onu en cok savasta gosterdik.
Rahatligina cok duskundur, keyifcidir :smiley: Kahve sekerini karistirirken bile keyif aliriz.
Sicaktir, dost olmayi bilir, misafirperverdir - hele Turklere karsi :smiley: bugunlerde zaten carsi Turk kayniyor :smiley:
Salaktir bazen, kolay guvenir veya dogru olani secemez.
Etrafa cok fazla ilgi duymayan bir halktir,dunyayla alay edercesine kendi kendimizle yetiniriz.
Eti sever, mangal- kuzu keyfin yeri baskadir :smiley:

Genel olarak boyledir ama... Malesef, genelin disinda olanlar da var.
Gercekciyim... her yerdeki gibi,halkimin kotu yanlarini da var...

Simdilik bu kadar, sifir uykuyla ancak bu kadar :D

Mert, bu sadece baslangic ;)

Gecenlerde bir konser oldu Sarayevoda... Konserin acilisini Mehter takimi yapti, cok guzeldi hakkaten :smiley: Daha sonra, sahneye cikanlarin arasinda, Sami Yusuf vardi :smiley:

DSC09280.jpg

DSC09299.jpg

super bi havai fisek gosterisi oldu

DSC09319.jpg

DSC09314.jpg

Ertesi aksam, Mehter takimi carsida kucuk bir gosteri yapti. En cok alkis aldiklari an ise, bir Bosnakce sarkisini calip,soylemeye basladiklari andi :smiley:

DSC09653.jpg

mehter1.jpg

DSC09656.jpg

Sarajevo Film Festivali bitti, sehire biraz sakinlik gelecek derken...

Turistler sadece degisti.

Bu sefer, Sarajevo Fashion Week icin yine sehir yuzlerce turistle doldu. Guzel... Bayagi canli bir yaz :smiley:

Bir kac gun once, daglarda kar yagdi, fakat bugun yine sicaklar basladi... Belki sizlere de "balkanlardan soguklar" gelecek :D

Avucuma geldi bugun ve korkutmadan cektim...

DSC09371.jpg

Herkese selamlar Sarayevodan. 8)

Mert, yaza denk gelmedin belki kışa gelirsin :smiley: Gerçi, son iki gündür yine havalar sıcak ama, çok sürmez, bayramdan sonra kaybolur güneş. :smiley:

Saat kulesi... çooook eski :smiley:

DSC09551.jpg

Gazi Hüsrev bey camisinin minaresi ve kule

DSC09571.jpg

dünya savaşının başladığı köprü

DSC09665.jpg

kahve,kahve,kahveee :D

DSC09578.jpg

Son iki aksami fotograflarla sizinle paylasmak isterdim, fakat malesef makineyi yanimda tasiyamadim. Bayram dolayisiyla, carsi mukemmel gorunuyor. Bu aksam bir kac kare cekebilirsem, guzel olur :smiley:

Her seferinde bayram cok guzel bir hava katiyor sehre, heleki aksam goruntusu... ask gibi,anlatilmaz yasanir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR