Samsun Sivri Tepe Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,347
Ynt: Samsun Sivri Tepe Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Kasım 2008)

Godd Year Wrangler MTR kullanıyorum. AT lastik takımım var (jantlarıyla), ben de söküp takıp öyle kullanırım diyordum ama iş öyle olmuyor. 4 lastiği söküp takması 3 saatimi alıyor benim (belki daha hızlı yapan çıkar ama), dolayısıyla 2. den sonra söküp takmaktan vazgeçtim. MT leri günlüğe de kullandım. Yazılan, söylenenler kadar rahatsızlık vermedi bana, çamur performansı ise üst düzeyde. Bence bir offroad aracında MT lastik olmalı. BFG AT lastikler desenleri itibarıyla zaten çamurda bile çok da kötü değiller, ama yine de MT derim ben.

Etiketler

;D ;D ;D

Abi bir sanayi krikosu, bir kompresör, birde havalı lastik sökücü, şaka gibi ama ben bunlardan aldım garaja koydum 10 dakika kadar sürüyor lastikleri değiştirmem ;D F1 pitstopu kadar hızlı değil ama yeterli.

Aracın kendi krikosu bijon anahtarı perişan eder adamı, onlar zorda kalınca kullanmak için.

vitarada competus var, eli kulağında değişmesi lazım, tek araç, ağırlık yol, ayda 1-2 arazi, riski seven ve bu işin sonun nereye varacağını gören, vizyon sahibi üstelik ilk arabası cj olan bir off road cuya lastik ?

jeep' Alıntı:

göktuğ abi bu gezinin kurtarıcısı sen olmuşsun özelliklede akın abinin 2-3 yerde takıp peşine yokuşları cıkmışsın
çok güzelvideo izledim ben samoff tan takip ediyorum : )

:D öle fena olmazdı ama onu kurtarman daha güzel
abi bişi sorucam sen cj-5 ine ne kadar masraf ettin merak ediyorum daha yaşım çok küçük yavaş yavaş öğrenmek istiorum :smiley:

İnan hiç hesap yapmadım. Sen sevdiğin bir kızla çıkarken, ben bu kıza ne kadar yemek yedirdim ya da kaç bardak çay içti, hangi sinemaya kaç para verdim diye hesap yaptın mı? Her zaman sonuca bakmak lazım. İstediklerimizi verdi mi vermedi mi? ;D

güzel söyledin abi ama ben merak ettiğim daha çok ben uzzn araçlar daha cok hoşuma gidiyo cj gibi arabalarda gidio hoşuma ama cj-5 hikayesini okuyunca bende 1 gün cj- almak istesem senin yaptıklarım ne kadara patlar die düşündüm onu merak ettim : )

mrb göktuğ abi ben ordudan fotoğraflar çok güzel tşk ordu_offroad@ordu.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR