meraba sinan bey.hernekadar 40 ıma girmek üzere olsamda kendimi genç hissediyorum.ve herzaman form'u takipteyim.gizliden gizliye birçift göz sizlerle.sinan54' Alıntı:hadi ben hasta va yaşlı bir adamım ayrıca 4x4 araçta yok .... ama gençlerdende ses seda yok , nerde bu gençler ;D ;D
41 kere maşallah sana.yani ben seni 23,24 sanıyordum.gençlere taş çıkarırsın.boşyere kendini naza çekme yemezler.sinan54' Alıntı:eyvah ne dedin şimdiye oldumu ben 41 ne yolculuk yapıyorum nisanda 41vay yandım ben
tşkkr. sizi sormalıfatih81_81' Alıntı:selam hamdi abi nasılsın?
bende iyiyim abi teşekkür ederim.işden geldim pc ye bakayım sohbet varmı diye ama bu ara suskun herkezson_kral_54' Alıntı:tşkkr. sizi sormalı
serkan şen' Alıntı:Uzun bir aradan sonra fenrebahçeli olarak bi maç seyredeyim dedim.
Adamlar haydi lililil ili lili yar diye diye sepetlediler.
Daha da izlemem maç böyle olursa..![]()
fatih81_81' Alıntı:![]()
![]()
maçmı o ne yaaa
![]()
iyi akşamlar abi bencede izlemeserkan şen' Alıntı:Uzun bir aradan sonra fenrebahçeli olarak bi maç seyredeyim dedim.
Adamlar haydi lililil ili lili yar diye diye sepetlediler.
Daha da izlemem maç böyle olursa..![]()
yok abi futbol ilgi alanım dışında kalıyor.bir zamanlar ilgilenirdim.4 büyüklerin derbi maçlarına gittim hatta galatasarayın şampiyonlar ligi maçına bile gitmiştim.ama uzun zamandır aram yok futbolla.serkan şen' Alıntı:ne O ... başka takımı tutuyorsun her halde ...?