Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,753
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
Herkese günaydın Hayırlı işler bereketli kazançlar....

Sinan Abi Hamdi abi sizi erkenden görmeye alışığımda bu Hakana bir haller oldu Sabahın köründe; (ona göre)ne işin var buralarda Hakanım...
Kesin bu sefer evden şutladılar herhalde...
:D :D :D Ne yalan söyleyim abi avden akaçayım derken kovuldum :D :D :D

Etiketler

Hakan'a destek olalım,reklamını yapalım...Oda bize promosyon yapsın..

İki tane getirene üçüncüsü %50 indirimli,gezenbilir üyelerine %15 indirimli,çamurlu olanlara %25 bindirimli gibi felan.... ;D ;D ;D

Benim için kötü bir haftaydı inşallah sonu iyi olur
triger kayışını sıyırmak üzereyim
hafta sonu av yasağı geliyor cumartesi ava pazar bu karedeşiniz SOĞUCAĞA gider​

Hakan bu arada boş ver Soğucağı, gel sana Hendek turu yaptırayım,adrenalin artsın biraz macera yaşa..Gerçi yayla yolları kapalıymış ama olsun bizde rota çok...dalarız biryerlere..

sinan54' Alıntı:
hayırlı olsun, hadi yinede hamdi ağbi diyecem ;D ;D
sağolasın.hamdi desenizde olur.bmw 730i takas.araba elime geçmeden choreke ayarladım bi takasadaha girecem.ne yapayım alıştık kerataya.normal arabaya binince kıçım yere değecek sanıyorum. :smiley:)

pazar günü kartalkayada audi marka araçların buz pisti üzerinde civili lastikler ile gösterileri varmış galiba bende birinden duydum sizinde bilginiz olsun istedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Geri