Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,716

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Herkese merhaba;bakıyorum da muhabbetimiz azalmış gerçekten...müdavimlerin bir kısmı yok..

Haftaya nasıl başladıysak öyle gidecek gibi...

Yeni bir aktivite de yok her halde? gözüken öyle... ;)

Hafta sonu da geliyor ya nasip ya kısmet...'!!!

hadi ben hasta va yaşlı bir adamım ayrıca 4x4 araçta yok .... ama gençlerdende ses seda yok , nerde bu gençler ;D ;D

sinan54' Alıntı:
hadi ben hasta va yaşlı bir adamım ayrıca 4x4 araçta yok .... ama gençlerdende ses seda yok , nerde bu gençler ;D ;D
meraba sinan bey.hernekadar 40 ıma girmek üzere olsamda kendimi genç hissediyorum.ve herzaman form'u takipteyim.gizliden gizliye birçift göz sizlerle.

İşten güçten kimse gezmeye fırsat bulamıyor sanırım..

pazardan buyana sakinlik var nedense.sanırım yoğun iş temposuna girdiler.malum önümüz bahar ve bahar etkinlikleri olacaktır.maddi açıdan hazırlıksız yakalanmamak için.ben gibi

Uzun bir aradan sonra fenrebahçeli olarak bi maç seyredeyim dedim. :eek:
Adamlar haydi lililil ili lili yar diye diye sepetlediler. :mad:
Daha da izlemem maç böyle olursa.. ;)

serkan şen' Alıntı:
ne O ... başka takımı tutuyorsun her halde ...?
yok abi futbol ilgi alanım dışında kalıyor.bir zamanlar ilgilenirdim.4 büyüklerin derbi maçlarına gittim hatta galatasarayın şampiyonlar ligi maçına bile gitmiştim.ama uzun zamandır aram yok futbolla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,659
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Çevrimiçi üyeler

Geri