hakan5408' Alıntı:Herkeze selam iyi çalışmalar arkadaşlar
akhanlı' Alıntı:Allah bugünlerimizi aratmasın sinsn abi
Elbet birgün güler bu offroadçıların yüzüne de..
offroad_54' Alıntı:Selam herkeze kolay gelsin hayırlı işler...
serkan şen' Alıntı:Yok be abi .....o kadar ağır değildir herhalde...
Değildir dimi? ;D ;D ;D
[/quote
serkan bilgisayarımı şimdi açtım ve
gördüm o port bagaj 2 olumsuzluğu var birincisi devamlı araçta tutamazsın ertesi gün kaldırırlar ikincisi şehir için de araç kullanırken çok zorlanırsın en kötüsüde göze batar ben başka formül buldum borudan bagaj yapacağım arıyorum güzel bir bagaj tavandaki ayaklar sağlam hulhe onlardan kapalı bagajı sökeceğim hem pot bagajı hemde tavan sepet bagajı kullanabilir pozisyonda bir bagaj yapacağım ve ağırlık noktası o kadar önemli değil zaten ön vinç tablasını söktüm dreksiyon o biçim rahatladı... daha bakınıyorum ama dağa çıkarken birdaha hyjek siz çıkmam bunuda öğrendim..
gelgezelim' Alıntı:serkan şen' Alıntı:Yok be abi .....o kadar ağır değildir herhalde...
Değildir dimi? ;D ;D ;D
[/quote
serkan bilgisayarımı şimdi açtım ve
gördüm o port bagaj 2 olumsuzluğu var birincisi devamlı araçta tutamazsın ertesi gün kaldırırlar ikincisi şehir için de araç kullanırken çok zorlanırsın en kötüsüde göze batar ben başka formül buldum borudan bagaj yapacağım arıyorum güzel bir bagaj tavandaki ayaklar sağlam hulhe onlardan kapalı bagajı sökeceğim hem pot bagajı hemde tavan sepet bagajı kullanabilir pozisyonda bir bagaj yapacağım ve ağırlık noktası o kadar önemli değil zaten ön vinç tablasını söktüm dreksiyon o biçim rahatladı... daha bakınıyorum ama dağa çıkarken birdaha hyjek siz çıkmam bunuda öğrendim..
gelgezelim hı-jack kullanacak bir co pilotta lazım sana bunu unutma ;D ;D
serkan şen' Alıntı:üstteki yazıyı tıklayın ve topicteki videoyu izleyin...![]()