Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,696

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:
merhaba sakarya yazılanları okudum. amahiç yazasım gelmiyor nedenmi çünkü rahmetli babam kadar çok sevdiğim babam dediğim boşnak ramço BOŞNAK RAMİZ ABİMİ KAYBETTİM :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( bugun sabah 7 de tedavi görduğü izmit dvlet hastanesinde hayata veda etmiş sabah 7 30 da aldığım mesaj ve telefon görüşmesinden sonra yıkıldım . :'( :'( :'( ve hala toparlayamıyorum çunku daha cok rakı içip benim oğlanın sünnetinde onun torununun sünnnetinde çok eğlenicektik hayallerimiz ve yaşadıklarımızı düşündükçe canımız gibi sevdiğimiz ramiz abimize allah rahmet eylesin diyorum ve geride bıraktıklarına bizlere onu ve beni tanıyanlara allah sabır versin diyorum. bunuda sizlerle paylaşmak istedim . SAKARYA . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
üstat başın sağolsun bu hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor işte yazı yazılmış saygılarımla

Ya ne gündü bugün işten başımı kaldırıp kim ne dedikodu yapıyor göremedim..
Herkez iyilermi bu satten sonra pek iş olmaz herhalde

akhanlı' Alıntı:
Ya ne gündü bugün işten başımı kaldırıp kim ne dedikodu yapıyor göremedim..
Herkez iyilermi bu satten sonra pek iş olmaz herhalde
Abla bugün hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım iş güç kimseden çıt yokbende yoğunum şimdi çay iççeyim dedim

selam arkadaşlar
neymiş hayjec kriko her offroad'çıya lazımmış bunu öğrendim vinç ve tablasını tamir ederken; şimdi kriko yu koymak için sıra geldi orjinal bir bagaj yapmaya tabi bu arada önce vinç ekipmanı bitmeli

gelgezelim' Alıntı:
selam arkadaşlar
neymiş hayjec kriko her offroad'çıya lazımmış bunu öğrendim vinç ve tablasını tamir ederken; şimdi kriko yu koymak için sıra geldi orjinal bir bagaj yapmaya tabi bu arada önce vinç ekipmanı bitmeli

Abi Hi jack yeri için belki fikir verir..

LoD-Xpedition%20Tire%20Carrier.jpg

o sistem heybetli cj serisne yakışır. gelzelimin pajeroya takarsam o sistemi ön havaya kalkar ;D ;D ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
merhaba sakarya yazılanları okudum. amahiç yazasım gelmiyor nedenmi çünkü rahmetli babam kadar çok sevdiğim babam dediğim boşnak ramço BOŞNAK RAMİZ ABİMİ KAYBETTİM
başın saolsun kankam.allah rahmet eylesin

herkeze selamlar,türkiye otomobil sporları federasyonu 2010 yılı yarışma takvimini geçen hafta açıkladı.

sakarya otomobil sporları ve offroad kulübü aynı zamanda şampiyonanında ilk yarışı olan türkiye offroad şampiyonası 1. yarışını sakaryada organize edecektir.

konunun ilk toplantısı 17/02/ 2010 çarşamba akşamı saat 19:00 da kulüp binamızda yapılacaktır.

tüm arkadaşlarımızı kulübümüze çay kahve içmeye bekleriz.

Günaydın Sakarya Günaydın arkadaşlar hayırlı işler

Ne oluyor bir kaçgündür işler gerçekten bu kadarmı yoğun

kimsenin sesi soluğu çıkmıyor..

akhanlı' Alıntı:
Günaydın Sakarya Günaydın arkadaşlar hayırlı işler

Ne oluyor bir kaçgündür işler gerçekten bu kadarmı yoğun

kimsenin sesi soluğu çıkmıyor..

Hem de nasıl nefes alamıyorum...En az bir hafta 10 gün böyle gidecek gibi... :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,658
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Çevrimiçi üyeler

Geri