Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,708
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:
bana çizmelerimi giydirmeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.birde kara kızım hazırmı olucaktı direk ölümüne tehtit fatih ne yapyın sen ya . ;D
öyle abi :D :D frelender nası öle yandan yandan bakıyoz işte :D :D

Etiketler

konuralp_niva' Alıntı:
:D :D yok abi utanmaktan değil ya sitede reklam olmasın diye dedim :smiley:
reklama buyuk şirketler dünyalar ca para emek harcıyor onuda beceremiyor ya senın olayın zaten super reklama gerek yok çok iyi yetişmiş bır gencsin benim oğlumda senın gibi olur ihşallah fatih amin de bu arada. :D ;D

Baran 54' Alıntı:
reklama buyuk şirketler dünyalar ca para emek harcıyor onuda beceremiyor ya senın olayın zaten super reklama gerek yok çok iyi yetişmiş bır gencsin benim oğlumda senın gibi olur ihşallah fatih amin de bu arada. :D ;D
amin amin abi :D :D

Baran 54' Alıntı:

doğru diyorsun abi :smiley: artık ihalelere girme zamanı geldi ;D

fatih81_81' Alıntı:
hakan abi konuralp ek işe başlamış haberin varmı? dsi de dere ıslah çalışmaları yapıyor :D :D

1004072cf0qv3.jpg
bu aracı gormemiştim 10 numara renini cok beğendim füme ,sıçan kuruğu,veya krem beyaz değil .kırmızıııııııııııııııııııııııı. 5 kuruş fazla olsun ya kırmızı.

Baran 54' Alıntı:
bu aracı gormemiştim 10 numara renini cok beğendim füme ,sıçan kuruğu,veya krem beyaz değil .kırmızıııııııııııııııııııııııı. 5 kuruş fazla olsun ya kırmızı.
bizde öyle dedik abi kırmızıya boyattık :D

sabırsızlanıyorum.ama benim düzceden gelen ekip akyazıya kadar gelecek o biraz sıkıntı :( sogucakdan vazgeçilmeseydi mecbur buraya gelecektiler.

fatih81_81' Alıntı:
:D :D akyazı dokurcun tarafındaymış
merkezden kelkıp gelicez sizlerle tanışıcaz gezicez yıcez iççez sonra sonra geri donucez eminim memnun kalcaz sonra ya siz gelıcenız ya biz ıne tekrer gelıcez ama dosluk muhabbet heb devam edicek sizi ve sakaryyayı seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana gaz vermeyın. ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;) :D ;D

Baran 54' Alıntı:
merkezden kelkıp gelicez sizlerle tanışıcaz gezicez yıcez iççez sonra sonra geri donucez eminim memnun kalcaz sonra ya siz gelıcenız ya biz ıne tekrer gelıcez ama dosluk muhabbet heb devam edicek sizi ve sakaryyayı seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana gaz vermeyın. ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;) :D ;D
tamam abi biz ettik sen etme :D

fatih81_81' Alıntı:
sabırsızlanıyorum.ama benim düzceden gelen ekip akyazıya kadar gelecek o biraz sıkıntı :( sogucakdan vazgeçilmeseydi mecbur buraya gelecektiler.
ya ben ne yapayım fatih kocaeli gebze nere suluklu gol nere ama siz varsınız ya yeter

fatih81_81' Alıntı:
tamam abi biz ettik sen etme :D
öncelık hep sizlerin fatih bana abi deme ya yaş 35 olcak bak kendimi yaşlı hissederim sonra kanka de kardeş de baran de hakan de bewwid de ne dersen de abi deme ya okadar olmadım daha abi olamadım. :D :D :D

Baran 54' Alıntı:
ya ben ne yapayım fatih kocaeli gebze nere suluklu gol nere ama siz varsınız ya yeter
işte dostluk budur :smiley: ;) ;) yüzlerce kilometre yapıp.yeni arkadaşlarla tanışmak güzel olacak.üstelik hepimizin doga ve offroad tutkunu olmasıda işin en güzel yanı olsa gerek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR