Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,714
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:
öncelık hep sizlerin fatih bana abi deme ya yaş 35 olcak bak kendimi yaşlı hissederim sonra kanka de kardeş de baran de hakan de bewwid de ne dersen de abi deme ya okadar olmadım daha abi olamadım. :D :D :D
tamam demem :D :D kanka :D oldumu şimdi

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
işte dostluk budur :smiley: ;) ;) yüzlerce kilometre yapıp.yeni arkadaşlarla tanışmak güzel olacak.üstelik hepimizin doga ve offroad tutkunu olmasıda işin en güzel yanı olsa gerek
katılıyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. :smiley:

copyofpict1498.jpg

1000570.jpg

1000652.jpg

ozamanlar küçüktük tabi :D ;D

konuralp_niva' Alıntı:
copyofpict1498.jpg

1000570.jpg

1000652.jpg

ozamanlar küçüktük tabi :D ;D
kucumuşsun tabı ama lada buyuk sanruflu kırmızı hemde eski ladam aklıma geldı ama benimki kremdi renk vermıyodu bana gerci buda yeşil yıne renk vermıyo ya

konur kardeşim fatih kankam içişleri sorunundan dolayım yatmak zorundayım sizlere iyigeceler kardeşim ve kankam ayrıca uyuyan sakarya. :smiley: ;) iyigeceler

Arkadaşlar Merhaba,

istanbuldan katılmak istiyoruz, bizim ufaklık tatil, kar istiyor... bizde biraz macera ve yeni dostlar...
ve böyle kalabalık bir organizasyonuda kacırmak istemiyoruz... İstanbul ve cevresinden katılan arkadaşlar varsa
yol arkadaşlığı yapabiliriz...

ve bizim ilk kar maceramız .. ekipman nelr gerek zincire gerek varmı mesela..

sevgilerimizle

levento' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,

istanbuldan katılmak istiyoruz, bizim ufaklık tatil, kar istiyor... bizde biraz macera ve yeni dostlar...
ve böyle kalabalık bir organizasyonuda kacırmak istemiyoruz... İstanbul ve cevresinden katılan arkadaşlar varsa

sevgilerimizle
levent bey aramıza hoşgeldiniz. zincirlere ihtiyaç duyacagınızı zannetmiyorum ama yinede aracınızda bulundurmada fayda var.istanbulun neresinden katılacaksınız?

levento' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,

sevgilerimizle
ya sizin araçresimdekıyse hıç bırşeye gerek yok tek almanız gereken sıkı gıyısı sıze yetıcek kdar mangallık yıyecek ve ıçecek hoş geldiniz bu arada ayrıca otabandan gelırseniz saatı ayarlar sizi gebzegişelerin az ilersinde yol üzerinde beklerim peş eşe gideriz sakarya merkeze

Baran 54' Alıntı:
ya sizin araçresimdekıyse hıç bırşeye gerek yok tek almanız gereken sıkı gıyısı sıze yetıcek kdar mangallık yıyecek ve ıçecek hoş geldiniz bu arada ayrıca otabandan gelırseniz saatı ayarlar sizi gebzegişelerin az ilersinde yol üzerinde beklerim peş eşe gideriz sakarya merkeze
şimdi ben diyecektim gebzeden buluşun diye.levent bey 7:30 da çıkarsanız kadıköyden yetişebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR