fatih81_81
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
süper
8) konuralpde suskun bu gece nedense?yoksa babasını iknamı edemedi gezi için ??? ???
süper
hiç sorma abi ya ikna edemedik ama arabayı almaya çalışıyorum yarın netleşicek olmassa motorla katılacamfatih81_81' Alıntı:süper8) konuralpde suskun bu gece nedense?yoksa babasını iknamı edemedi gezi için ??? ???
kendi gelsin yeter araçlarda elbet 1 2 3 4 kışiye yer olur tahminimce .fatih81_81' Alıntı:süper8) konuralpde suskun bu gece nedense?yoksa babasını iknamı edemedi gezi için ??? ???
motorla üşürsün kıyamam ben sanakonuralp_niva' Alıntı:hiç sorma abi ya ikna edemedik ama arabayı almaya çalışıyorum yarın netleşicek olmassa motorla katılacam![]()
ya bu süper oldu bizim burdada var tıkalı bir dere konur sana duyrulur illa telefonmu açalım kardeşim boğuluyoruz burda. ;D ;Dfatih81_81' Alıntı:hakan abi konuralp ek işe başlamış haberin varmı? dsi de dere ıslah çalışmaları yapıyor![]()
![]()
reklam değil yaptığın işten hiç bir zaman utan ma ve gurur duyma herkezın düşüncesine bırak onlar karar versin kardeşim.konuralp_niva' Alıntı:;D ;D ah be Fatih abi niye reklam yapıyosun![]()
en son çalacam zaten sabah babam ava gitmeden erkenden kalkıp kaçacam evden ;D ;D
amin abi en kötü gün böyle olsun.o çizmeler benim çok kahrımı çekti yalalardaBaran 54' Alıntı:ya fatih beni guldurdunya senide allah guldursun hep gül ya.ama hep gul buarada çizmeler süper .![]()
;D
bana çizmelerimi giydirmeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.birde kara kızım hazırmı olucaktı direk ölümüne tehtit fatih ne yapyın sen ya . ;Dfatih81_81' Alıntı:amin abi en kötü gün böyle olsun.o çizmeler benim çok kahrımı çekti yalalarda![]()
abi atatürkün sözü nası ama.direk tehdit
Baran 54' Alıntı:reklam değil yaptığın işten hiç bir zaman utan ma ve gurur duyma herkezın düşüncesine bırak onlar karar versin kardeşim.![]()