aleyküm selam abi hoşgeldinBaran 54' Alıntı:seleymın aleyküm yazılanları okuyayım muhabbete gelıyorum.
teşekkür ederim abi.son işgününü geride bırakmanın sevinci var.evet mesafe baya arrtı sanırım.Baran 54' Alıntı:fatih hoş bulduk ne ver ne yok guzargağ bize iyiden iyiye uzaklaşiyor hadi hayırlısı bakalım yarın çaki mehmet arkdaşımla guzargah, yol ,yakıt, saat ,donuş saati ,araç sorunlarını ve kendimizi ayarlayıp gelmeyı kesin kıldık ama bu geziye katılmayı çooooooooooooooooook istiyoruz .sakaryalı olarak bakalım yarın eğriyi doğruyu bulup gelip gelemiceğimiz belli olacak. : :
ne dersin caki gide bilecekmiyiz bu geziye. :caki mehmet' Alıntı:hayırlı geceler arkadaşlar
gebze sakarya merkez 100 dönüş 100 km suluklu gol her halde 80 gidiş donuş 80 =360 bende tup yok 550 ykr kmde =198ooo. sadece yakıt oluyor buda bıraz düşündürüyor neyse biz gelicez yüzde .99 iyimisin bu arada.fatih81_81' Alıntı:evet mesafe baya arrtı sanırım.
kasap dukkanı işletiyorum burda herkez geç alış veriş yapıyor temizlik filan anca birde benim oğlan baran uyumadan bılgısayar açmam bazen benim adım hakan fatih hakan 5408 le adaşız nık oğlumun niki 5 yaşındafatih81_81' Alıntı:baran abi hep geç giriyorsun nete ne işle meşkulsün abi?
bomba gibiyim abi saolasın bende izine çıktım nasıl iyi olmicam maliyet düşündürücü.ama imkan varsa böyle güzel aktivitelere katılıp hayatın tadını çıkarmak lazım.Baran 54' Alıntı:gebze sakarya merkez 100 dönüş 100 km suluklu gol her halde 80 gidiş donuş 80 =360 bende tup yok 550 ykr kmde =198ooo. sadece yakıt oluyor buda bıraz düşündürüyor neyse biz gelicez yüzde .99 iyimisin bu arada.
kesin gelırız de tuv muaynesi aracın uzdu bıraz bbeni olur olmadık masraflar cıktı bıde hastlıklar felan ama ınan gelıcez ben emınımfatih81_81' Alıntı:bomba gibiyim abi saolasın bende izine çıktım nasıl iyi olmicam maliyet düşündürücü.ama imkan varsa böyle güzel aktivitelere katılıp hayatın tadını çıkarmak lazım.
berat baran bak bu 10 numara oldu yaşıtlar gelecez gelecaz sen merak etme.fatih81_81' Alıntı:doğru ya unutmuşum abi k.bakma.diger hakan abi sana adaş diyodu.bu arada belim çocukda 5 yaşında adı berat.seninkiyle yaş ve isim benzerligi var