bulamadınmı dahabircanefe' Alıntı:suzi suzi de bulamadınız söle eli yüzü düzgün cep yakmayan bi tane çamura bulayalım![]()
çamura bulanacak arabanın eli yüzü düzgün olsa ne yazar cebini yakmayacak bişeyler bakalım daha iyi olur..bircanefe' Alıntı:suzi suzi de bulamadınız söle eli yüzü düzgün cep yakmayan bi tane çamura bulayalım![]()
bencede ykıt önemli. altı ayda 5 bin km. yaptım buda iki binlira yakıta tekabül ediyor.sadece biraz lüksten feragat edecem.serkan şen' Alıntı:Abi isabetli bir karar olur,emin ol yakıttan yana rahat edersin...
olsun vitarada lüks abison_kral_54' Alıntı:bencede ykıt önemli. altı ayda 5 bin km. yaptım buda iki binlira yakıta tekabül ediyor.sadece biraz lüksten feragat edecem.![]()
doğru söylüyorsun.gönlümün istediği yere kaçarım dimi? hiç değilse vergiye giden para kar olur.fatih81_81' Alıntı:olsun vitarada lüks abien azından daha fazla gezersin.yada offroad için ekonomide iyileştirme yapmış olursun
![]()
aynen öyle abison_kral_54' Alıntı:doğru söylüyorsun.gönlümün istediği yere kaçarım dimi? hiç değilse vergiye giden para kar olur.
fatih senin araba işi yattı pazrsan bir enkaz almışlar beni deli ettiler. ??? :'(fatih81_81' Alıntı:aynen öyle abi![]()
a. selam hoşgeldin kanka.eksikligin hissediliyo bak muhabbet durma safasında topic deBaran 54' Alıntı:selamın aleyküm arkadaşlar 3 gundur pc bozuk yeni formatladılar kaldığım yerden muhabbete devam . ;D
hayırlısı olsun.herşeyde bir hayır vardır. enkazmıBaran 54' Alıntı:fatih senin araba işi yattı pazrsan bir enkaz almışlar beni deli ettiler. ??? :'(