hakan5408
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
NASILSIN KARDEŞİMdundaralp' Alıntı:Ben de isterem![]()
NASILSIN KARDEŞİMdundaralp' Alıntı:Ben de isterem![]()
hakan5408' Alıntı:NASILSIN KARDEŞİM
Kardeşim vurma işini ben hallettim sıra yemeğe geldi arzu eden arkadaşlar gelebilirdundaralp' Alıntı:Sağol abi sen nasılsın...TAvşan güveç etkinliği ne oluyo vurup güveç mi yapacağız![]()
hakan5408' Alıntı:Kardeşim vurma işini ben hallettim sıra yemeğe geldi arzu eden arkadaşlar gelebilir
kardeşim madem acıdın neden vurdun yiyemessin tabi benim gibi durana değil kaçana atıcandundaralp' Alıntı:Pazar günü ben de bi kartepe yapabilirim ararım çıkarsam abi..Yazın yaylada vurmuştuk tavşan, acıdım hayvana pişirdikten sonra yiyemedim nedense..
ya benim evin altı dia market anca aldım dundar nereye ya .dundaralp' Alıntı:Unuttu kesinben şimdilik müsadenizi istiyorum hayırlı akşamlar herkese..
vay adaş vay duranada kaçanada atarım diyosun yakışır adaşım.hakan5408' Alıntı:kardeşim madem acıdın neden vurdun yiyemessin tabi benim gibi durana değil kaçana atıcan
adaş cevapBaran 54' Alıntı:hop soğuklar geldi sanal ortamda hepberaber serefe arkadaşlar . ;D ;D ;D ;D allah biri tavşan mı dedi adaş gelirsek yetemi kaçtane vurdun veye kaç kilo bu tavşan ya bak ağzımın suyu akıyor simdi .
kanka ordamısın sen ses ver ya noldu saman alevi gibi bi coştu muhabbet sonra tııııııııııssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. :fatih81_81' Alıntı:dündar babanın sağlık durumu nasıl şuanda?
ben burdayım( sesBaran 54' Alıntı:kanka ordamısın sen ses ver ya noldu saman alevi gibi bi coştu muhabbet sonra tııııııııııssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. :![]()