Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,302
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

fatih81_81' Alıntı:
a. selam hoşgeldin kanka.eksikligin hissediliyo bak muhabbet durma safasında topic de
hadi ya kanka yeğen bilgısayarı çokelytmiş ondan neyse yettimmmmmmmmm uleeynnnnnnnnnnn ;)

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
hayırlısı olsun.herşeyde bir hayır vardır. enkazmı :( kaç model kaça aldılar?
ne enkaz ne enkaz hacı sormadım pıkap moralim bozuldu ya eski nissanlardan neyse aklımda ama senin makina sen takas felan bulamadınmı.

son_kral_54' Alıntı:
açığı kapatmalısın bence.
abi acığı kapatırız artık nasıl olsa oldu artık abi nasılsın iyisindir ihşallah yanlız corekıyı değiştirme be abi suzi yorarseni bu saatten sonra.tutmaz corekiden sonra abi.

Baran 54' Alıntı:
ne enkaz ne enkaz hacı sormadım pıkap moralim bozuldu ya eski nissanlardan neyse aklımda ama senin makina sen takas felan bulamadınmı.
kanka inş. pişman olmazlar.takas işiyle ilgilenemedim bu ara bakamadım.işden yorgun geliyorum zaten gündüzcüyüm bu hafta.pek ilgilenemiyorum.
son_kral_54' Alıntı:
açığı kapatmalısın bence.
:D :D kapatır benim kankam.bakın topic nasıl canlanıyor :D

fatih81_81' Alıntı:
kanka inş. pişman olmazlar.takas işiyle ilgilenemedim bu ara bakamadım.işden yorgun geliyorum zaten gündüzcüyüm bu hafta.pek ilgilenemiyorum.:D :D kapatır benim kankam.bakın topic nasıl canlanıyor :D
bana gaz vermeyin uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyn. ;) :D

oh be özlemişim topraklarımla muhabbeti iyi geldi şimdi 5 dakika musade soğuk birşeyler kapıp birde sigara geliyorum kaybolmayın .

Baran 54' Alıntı:
abi acığı kapatırız artık nasıl olsa oldu artık abi nasılsın iyisindir ihşallah yanlız corekıyı değiştirme be abi suzi yorarseni bu saatten sonra.tutmaz corekiden sonra abi.
benide düşündürmüyor değil bu dediğin. suziyle daha çok gezebileceğim için tek artısı o benim için.

son_kral_54' Alıntı:
benide düşündürmüyor değil bu dediğin. suziyle daha çok gezebileceğim için tek artısı o benim için.
abi az gez tam gez ya biz jeep diye yırtılıyoruz burda senin yaptığın olmaz ama canım. :D

Baran 54' Alıntı:
dundarım hoş geldin paso geziyosun ama nazar değiyo galiba şafttan bahsetmişsin yıne arızamı var. :'(

Hoşbulduk abi , evet ıstavroz mudur nedir öle bi parça 2 gün oldu geleli ama henüz taktıramadım yarın inşallah halledeceğim..Fazla gezmiycem artık cidden nazar diycem sonunda..En son 1 ayda 10.000 km yaptık motoru yedik :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,653
Kaydolan Son Üyemiz
7A Mühendislik

Çevrimiçi üyeler

Geri