evet abi nedense eski heyecan yok gibi nerde bu sakaryanın offroadcıları???serkan şen' Alıntı:Bakıyorum da eski muhabbetler yok;nerde bu millet....
Sabahları pc başında akşamı okumaktan helak olurduk,şimdi bakıyorum bişey yok..
Yeni bir heyecan lazım demek ki...
Sinan Abi, Hakan bişeyler yapalım diyordu..Var mı bişey canlansın ahali....![]()
![]()
![]()
biri ankarada.5,2 motorla pek sık gelemiyorum.hani diyomki motoru biraz ufaltsam.mesela 4 kapı vitara düşünüyorum.sizlerinde fikrini alabilirim.eğer yakıtı yarıya düşürebilirsem büyük organizazyonlara muhakkak katılırım.fatih81_81' Alıntı:evet abi nedense eski heyecan yok gibi nerde bu sakaryanın offroadcıları???
4 kapı vitara.çok güzel bir düşünce.bence uygula abison_kral_54' Alıntı:biri ankarada.5,2 motorla pek sık gelemiyorum.hani diyomki motoru biraz ufaltsam.mesela 4 kapı vitara düşünüyorum.sizlerinde fikrini alabilirim.eğer yakıtı yarıya düşürebilirsem büyük organizazyonlara muhakkak katılırım.
son_kral_54' Alıntı:günaydın sakaryamın güzel insanları.gününüz aydın kazancınız bol olsun.
son_kral_54' Alıntı:biri ankarada.5,2 motorla pek sık gelemiyorum.hani diyomki motoru biraz ufaltsam.mesela 4 kapı vitara düşünüyorum.sizlerinde fikrini alabilirim.eğer yakıtı yarıya düşürebilirsem büyük organizazyonlara muhakkak katılırım.
Bugün gerçekten öyle serkan beyserkan şen' Alıntı:bugün herkesiz işi çok gibi...selam veren kayboluyor...