sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
ya sen ne diyon be hakanım yakışmak nedemek ;D
ya sen ne diyon be hakanım yakışmak nedemek ;D
Bencede abi haklısınsinan54' Alıntı:ya hakan aramızda kalsın ama bir tur atmak için alır kaybolur gideriz bu makina bir daha geri gelirmi bilmem
;D ;D ;D aynen abisinan54' Alıntı:leya hanım bir rubicon alınca bırakacak çalışmayı
valla benden önce kacırırsanız ne alasinan54' Alıntı:ya hakan aramızda kalsın ama bir tur atmak için alır kaybolur gideriz bu makina bir daha geri gelirmi bilmem
;D ;D ;D ;DBen bişey demiyorum ;D ;D ;D ;Dbircanefe' Alıntı:valla benden önce kacırırsanız ne ala
leyla parasütleri cift hazırla bu aracta ben kullanırken sana ikiside yetmeyebilir;D ;D ;D
serkan şen' Alıntı:Emekli olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz....
Ben düşünemiyorum...görmeyiz herhalde ;mezarda emeklilik bizimkisi...![]()
Kendine iyi bak abi iyi akşamlarserkan şen' Alıntı:Arkadaşlarım,abilerim ablalarım,kardeşlerim....
Bana müsade..
Herkese hayırlı akşamlar...tez zamanda görüşmek üzere...kalın sağlıcakla...
bircanefe' Alıntı:ee napalım serkan aç tavuk kendini arpa ambarında görürmüshayal bizimki işte... oyüzden offroada merak saldım bari emekliolamıcaz bari kafadan malulen emekli olmayalım atalım stresimizi diye
![]()
Sende kendine iyi bak abi iyi akşamlarsinan54' Alıntı:görüşmek üzere millet görüşürüz, Allah herkesin gönlüne göre versin
maskara etme bircan yüz yüze görüşelimm.bircanefe' Alıntı:ee napalım serkan aç tavuk kendini arpa ambarında görürmüshayal bizimki işte... oyüzden offroada merak saldım bari emekliolamıcaz bari kafadan malulen emekli olmayalım atalım stresimizi diye
![]()
görüşürüz hakan iyi akşamlar.hakan5408' Alıntı:Kendine iyi bak abi iyi akşamlar