Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ejdereristi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,476
Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Bir kac ilandaki araba ilgimi cekti acayiptir bana nedense cok büyük mevlalar gibi geldi fiyatlar

İlan 1 ) 100967443 nolu ilan yolacık programında gördügüm bir arac gibi geldi bana ama tam ve net degil öle hatırladım sadece orada vardı böle bir arac. İstanbul ekibi illaki tanır arac sahibini nedense 87 model araca göre cok yüksek geldi bana fiyat diyordum 2 ilan daha gördüm sasırdım :smiley:

İlan 2 ) 103059434 Dosdogru bilgi verilmemiş standart galericiler iste simdi bu aracın bu aractan üstünlügü nedir ben hala cözemedim :D

İlan 3 ) 100031741 bu ilanında sahibi buralarda olabilir kusura bakmasın zıvanadan cıktıgım ilan oldu 52 bin yazmıs yaa bilmiyorum veya ben anlamıyorum abiler kardesler bana bi acıklama yapabilirmi nasıl fiyattır bunlar.

İlan sahipleri kızmasın ama cok deli fiyatlar bunlar .Kabul etmek gerekir ki 87 model arac yapalan modifikasyonlar falan tamm ama ne bilim bana cok yüksek fiyat gibi geldi bunlar :smiley:

Etiketler

efulim_61' Alıntı:
ben bir mal alırken fahiş fiyatlı bir malı alan deliyi baz almam kendi kafamda bir bütçe belirlerim bilen bir iki kişiye danışır öyle alırım hım herkes mantıklı düşünüp hareket etmez diyorsunuz buda benim sorunum değil....

Hımmm... diyelim ki Trabzon'da satılık hepi topu 4 tane jip var.......sırasıyla 20 bin, 18 bin, 15 bin ve 10 bin Tl ye satılıyor........20 bin TL ye satan sivri zekalı bir anda ne olduysa jipini 40 bin Tl ye satmaya karar veriyor ve bunu duyuruyor......Diğerleri de bundan etkilenip fiyat arttırıyor.........
Bunun neresinden etkilenmeyeceksin kardeşim.........İstediğin kadar etrafına danış......araç belli fiyat belli.........Elinden ne gelecek............ ;D

Tekkral' Alıntı:
Bir kac ilandaki araba ilgimi cekti acayiptir bana nedense cok büyük mevlalar gibi geldi fiyatlar

İlan 3 ) 100031741 bu ilanında sahibi buralarda olabilir kusura bakmasın zıvanadan cıktıgım ilan oldu 52 bin yazmıs yaa bilmiyorum veya ben anlamıyorum abiler kardesler bana bi acıklama yapabilirmi nasıl fiyattır bunlar.

İlan sahipleri kızmasın ama cok deli fiyatlar bunlar .Kabul etmek gerekir ki 87 model arac yapalan modifikasyonlar falan tamm ama ne bilim bana cok yüksek fiyat gibi geldi bunlar :smiley:

bu araç izmitten burda söylenilene göre aracın sahibi Adapazarı Toyota fabrikasından emekli ( ya satış bölümü müdürü yada üretim müdürü tam bilmiyoruz ) olup fabrika aracılıgıyla aracı özel olarak ithal edildiginden fıyatının yuksek oldugunu ve başka da bulunmadıgı ıcın fıyatının yuksek oldugu bılınıyor ama ben aracı canlı halde de gördugum ıcın pıyasadakı sacma sapan araclara ıstenılen rakkamları da bılıyoruz oyuzden bu arac cok guzel ve Tr şartlarında fiyatınıda normal buluyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR