Saç Beyazlatan C5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,627

Etiketler

20160903_181832.jpg
20160903_181726.jpg
20160903_181715.jpg
20160903_181715.jpg
Son halimiz 3 kat astar atildiktan sonra ortaya cikti.absurt bi durum yok suan icin.planlarim yazin doya doya tadini cikarmakti ama maales olmadi.son umudum kurban bayrami.10gunluk bi tatil iyi gelir die dusunuyorum ama ondanda pek umutlu deilim acikcasiEkli dosyayı görüntüle 51115 Ekli dosyayı görüntüle 51116 Ekli dosyayı görüntüle 51117 sac bilmem kackez temizlenip tinerle silindi.(biara azdaha tinercilige saricaktim.bi milyon oluyo insan)en altkat killi macun ince ince 3 kat.sonra tesviye zimpara.sonra polyester macuna devam cek zimparalara kayitlarin duzgun cikmasi icin epey ugras verildi ok gibi.(gozumu kirpip 3 metreden bakmaktan bi ara diger gozun isleviniunuttum)son katimizda yeni cikan esnek macunla cekildi ve sonrasinda tam 4 kat 5+1 astar atildi.suan yoklamasi yapiliyor gozden kacan ufak tefek yerlerde oturu.(astar herseyi ortay cikarir)astardan sonra 2 gun guneste kaldi kemiklesmesi icin.persembeye boyadan cikar.INSALLAH...aminleri duyayim lutfen
Rengi kess...ana kata hiç gecmesekmi yoksa.butonlamayida begwnmedim desem yalan..baz katimiz atildi nihayet... agliycaktim keyiftenn.
20160903_181911.jpg

Merhaba,

Herşeye baştan baktığımda mükemmel görünüyor. Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin.
Bir gün bu eziyetler iyi ki katlanmışım diyeceğinizi tahmin ediyorum. Keşke benimde imkanlarım olsada bende daha çok ilgilene bilsem. Çevremde danışa bileceğim usta yok varsa da ben bilmiyorum. Çok sinir bozucu bir durumdayım. Kendi elimden geldiği kadarıyla 10 senedir yatıyordu kaldırdım yürüttüm durdurdum fakat iyi bir ustanın fikirlerine ihtiyacım var... Ellerinize sağlık merakla bekliyor olacağım yeni fotoğraflarınızı...

Merhaba,

Herşeye baştan baktığımda mükemmel görünüyor. Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin.
Bir gün bu eziyetler iyi ki katlanmışım diyeceğinizi tahmin ediyorum. Keşke benimde imkanlarım olsada bende daha çok ilgilene bilsem. Çevremde danışa bileceğim usta yok varsa da ben bilmiyorum. Çok sinir bozucu bir durumdayım. Kendi elimden geldiği kadarıyla 10 senedir yatıyordu kaldırdım yürüttüm durdurdum fakat iyi bir ustanın fikirlerine ihtiyacım var... Ellerinize sağlık merakla bekliyor olacağım yeni fotoğraflarınızı...
Selemlar...yaptigimiz gercekten meşakkat isteyen bir uğraş.incelediginize sevindim.en azindan calismalariniza bir isik tutar.sizlerin vesilesiyle bende biseyler paylastikca kafami dagitiyorum...sadece sizin cevrenizde deil adam gibi gonlunize yatan is cikarticak usta hakkaten yok.takildiginiz sormak istediginiz biseyler varsa tecrube edindigim kadariyla yardimci olurum.imkan konusuna gelince teknik islerle ugrastigim icin kapali bir garajim ve alet edevatim var.tek artim budur belkide.nerdeyse birsene olucak hayal ettigim;cj , ben ve bikini li arkadslarimla yazin tadini doyasiya cikartmakti ama olmadi.artik kis modunda gidecek bir hayal pesindeyimbastaki fotograflarin epeyce birkismini paylasamadim yanlislikla sildigim icin.hersey heryerde hatirlamak istemiyorum bile.gorsel olarak incelendiginde cogu insan nevar ki der lakin isin icinde olan ugrasan bilir neler cektigini.suan cj hakkinda tez yazabilirim o derece.fotograf lari is yurudukce paylasiyorum.kafaniza takilan seyleri hic cekinmeden sorabilirsiniz... Saglicakla

Teşekkür ederim ilginizden dolayı. bende bir tane 52 cj5 tuzla tipi var. birtanede willys truck var 1960 şuan daha çabuk toparlaya bileceğimi düşündüğüm 60 la uğraşıyorum daha farklı geliyor hem bana size çok danışacağımı düşünüyorum. Aracınız bittiğinde ben eminim her marşa bastığınızda ayrı bir mutluluk ve haz alacaksınız... Kolay gelsin

Teşekkür ederim ilginizden dolayı. bende bir tane 52 cj5 tuzla tipi var. birtanede willys truck var 1960 şuan daha çabuk toparlaya bileceğimi düşündüğüm 60 la uğraşıyorum daha farklı geliyor hem bana size çok danışacağımı düşünüyorum. Aracınız bittiğinde ben eminim her marşa bastığınızda ayrı bir mutluluk ve haz alacaksınız... Kolay gelsin
Mrhblr...biz bitaneyi bulamiyoken sende ikitane var neguzel...istedigin bilgi bende oldugu muddetce paylasirim problem olmaz.ben cok kufrettim bilgi saklayanlara dudak bukenlere.parasiyla is yaptirmayi birak cözüme ulastircak yardimi alamdim.numarami yaziyorum hic cekinme 0536 710 62 76.. Suan ne asamadasin bilmiyorum ama sokmeye baslamadan bi kosede unuttugun paran olsun.bak bana Aç geziyorum :smiley:)

Mrhblr...biz bitaneyi bulamiyoken sende ikitane var neguzel...istedigin bilgi bende oldugu muddetce paylasirim problem olmaz.ben cok kufrettim bilgi saklayanlara dudak bukenlere.parasiyla is yaptirmayi birak cözüme ulastircak yardimi alamdim.numarami yaziyorum hic cekinme 0536 710 62 76.. Suan ne asamadasin bilmiyorum ama sokmeye baslamadan bi kosede unuttugun paran olsun.bak bana Aç geziyorum :smiley:)
Aku konusu altina yorum yazamiyorum ne hikmetse...125 Ah cok fazla kamyonmu calistircan?elektrikci arkadasina saygilarimi sunuyorum.Ayrica dun aku sehpa ebatlarindan bahsetmistim anlasilan dikkate almamissin.125 Ah akuyle diesel jeneratorleri cakiyorum ben.90 Ah fazla fazla yeter.sadece bi aku de bukadar takilirsan cikmaza girersin.selametle

Aku konusu altina yorum yazamiyorum ne hikmetse...125 Ah cok fazla kamyonmu calistircan?elektrikci arkadasina saygilarimi sunuyorum.Ayrica dun aku sehpa ebatlarindan bahsetmistim anlasilan dikkate almamissin.125 Ah akuyle diesel jeneratorleri cakiyorum ben.90 Ah fazla fazla yeter.sadece bi aku de bukadar takilirsan cikmaza girersin.selametle
6 silindir motor var üzerinden dediğiniz gibi kamyon gibi birşey :smiley: Akü sehbahası ile ilgili bir sorun yok yeniden yaptırmam gerek zaten çünkü kulakları kırılmış. Ama çok daha önemli sorunlarım var :unamused: Yakıta - Frenlere ve Üst kapaktan sızıntı yapan yağa...

6 silindir motor var üzerinden dediğiniz gibi kamyon gibi birşey :smiley: Akü sehbahası ile ilgili bir sorun yok yeniden yaptırmam gerek zaten çünkü kulakları kırılmış. Ama çok daha önemli sorunlarım var :unamused: Yakıta - Frenlere ve Üst kapaktan sızıntı yapan yağa...
Sikma tatli canini hepsi hallolur.6 silindir benzinli motor 90 ah herturlu isini gorur

YANIYOOOOOR.
20160910_125132.jpg
20160910_125132.jpg
20160910_133308.jpg
20160910_133247.jpg
20160910_125132.jpg
:smiley:

Kaput ici puturlenip askida boyandi.rengin bukadar guzel dusecegini hayal bile edemiyordum dogrusu.keyiften 8 köseyimmo_O:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR