Saç Beyazlatan C5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,627
Foto foto sitede kimse foto paylaşmıyor bu kadar akilli telefon cikti isler basitlesti eskiden fotograf makinesinden bilgisayara aktarip evden gonderirdi millet simdi tak telefondan gonderebilirken ansızın derin bir sessizlik .. )

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Bişeyleri ortaya çikardikça fotograf eklemek lazim değilmi ?yoksa ayni şeyleri ısıtıp ısıtıp eklemenin pek bi anlami yok.bide benim gibi kimsenin yaptiğı isi beğenmeyip herşeyi kendim yapiyim diyince fotoğraf süresi uzuyor haliyle.

Foto foto sitede kimse foto paylaşmıyor bu kadar akilli telefon cikti isler basitlesti eskiden fotograf makinesinden bilgisayara aktarip evden gonderirdi millet simdi tak telefondan gonderebilirken ansızın derin bir sessizlik .. )

5760c2e9db859bfc5114842692df6a8a.jpg balığa gidiyoz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Angaraya ne zaman deniz geldi ? Rakısı eksik kalmis herhalde cümlenin )

Slmlr..epey bi ugraş sonrasi içime sinecek sekilde kupami isil isil yaptim
20160312_183403.jpg
20160312_183226.jpg
en son epey bi ugras sonrasinda cillenmeleri ortadan kaldirip zehirli astarin daha uzun ömürlü olmasi icin kimyasal bir maddeyle temizlendi.(temin etmek epey zor oldu).bugünde gönül rahatligiyla ilk kat astarimizi attik.
20160316_184115.jpg
20160316_184239.jpg
20160316_184248.jpg
Yarin ek yerlerine yedire yedire bir kat daha astar attiktan sonra ek yerlerinin hicbir sekilde hava almamasi icin daysonla izole edicez.Alt taban. Kupa ici ön gögus camurluklar derken sanirim bu izole islemide 2 gun surer.sorasinda pütür ve epoxy...planliyorken iyide uygulamada biraz agir kaliyoruz .bu arada kupa yukseltme takozlarini nereden temin ediyoruz?bide onu aramayla vakit kaybetmiyelim..hazir tam hizimizi almisken yavaslamayalim

Ve nihayet kaynak yerlerimizin üzerleri,ek yerleri iyice izole edildi.yarin sonkat astar ve pütürü attikmi en az yarim asir çürük kelimesi duymam heralde..
20160318_153635.jpg
20160318_153801.jpg
bu asamadan sonra daysonla epeybi hasir nesir oldugum icim fotograf alamadim.kendimide suya karsi izole etmisim.camurluk icleri kupaalti kupa ici butun gogusü komple gezdim.bukadar ugras sonrasinda eger bitirebilirsem vitrne koyup karsisinda sampanya yudumluycam

Hocam elinize saglik. Calismalarinizda basarilar diliyorum ancak bir konuda sizi uyarmak istiyorum. Turna Avi şuan yasak nedeni de baligin havyarda olmasi. Keza sazanda buna dahil. Yakalamaniz iyi olmamis. Bundan sonra daha dikkatli olacaginizi umuyorum. Sansiniz bol olsun.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam elinize saglik. Calismalarinizda basarilar diliyorum ancak bir konuda sizi uyarmak istiyorum. Turna Avi şuan yasak nedeni de baligin havyarda olmasi. Keza sazanda buna dahil. Yakalamaniz iyi olmamis. Bundan sonra daha dikkatli olacaginizi umuyorum. Sansiniz bol olsun.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onlar kadife hocam turna çok gördük vurmadık ama bu kaşındı oldu artık napalım

Bu gunde yagmurun azizliğine ugradik.pütür işlemini bitirimedim 7.tupte islemi sonlandirmak zorunda kaldim..tahminime gore 5 veya 6 tupluk daha isimiz kaldi.
20160319_132632.jpg
20160319_132632.jpg
20160319_132601.jpg
20160319_132601.jpg

Bu gunde yagmurun azizliğine ugradik.pütür işlemini bitirimedim 7.tupte islemi sonlandirmak zorunda kaldim..tahminime gore 5 veya 6 tup luk daha islemimiz var.ic dis komple yalitim.
20160319_132632.jpg
20160319_132601.jpg
20160319_132632.jpg

20160319_132641.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR