Saç Beyazlatan C5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,627
Ödül zamani Soğuk bir birayi hakkettim galibanihayet pütürde bitti
20160320_144557.jpg
20160320_144047.jpg

20160320_144102.jpg

Etiketler
Nihayet motorumuzu marsladik.ses elektro gitar gibi
20160402_141050.jpg
bugunde kupayi uzerine attabildik anca...aksilikler en yakin takipcim olsada inatla galip gelmeyi başariyorum.
20160406_174523.jpg
20160406_175152.jpg
20160406_174616.jpg
20160406_180228.jpg
ortaya gorsel olarak biseyler cikmaya basladimi siyirmak uzere oldugum anlar gözümün önune gelmiyo degil

Bu arada ayrintili ve anlasilir bir elektrik projesine ihtiyacim var yardimlarinizi bellemekteyim.amerikan bir aracin projesini alman normunda duzenleyen bir siyrik varmidir bilmem ama alman normu olursa 10 numara olur

Hocam hersey guzel de bu makaslari helezona cevirseniz 10 numara 5 yildiz olur, makas isi birsey degil

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aklimi bulandirma arkadasim.şuan daha önemli problemlerim var.hayata küsücem ag.:mad::mad:o_Oo_O.tavsiyelere aciğimdir ama hakkaten bunaltti beni bu alet.

Herseyi bi anda layigiyla yapmak istedigim icin zorluyo anliyacaginiz.bugun arka kupa takoz yerlerinin 2 cm kayik oldugunun farkina vardim.malesef turkish cözumlere kapali oldugum icin garajimdan sirtladigim gibi jeep i dogru kaportaciya hey heylerim üzerimde anliyacaginiz.:mad:.masallah sitedede herkes bilgi paylasimi ve düşüncelerini fedakarca dile getiriyor bu yondende hic zorluk cekmiyorum...anliyacaginiz gemici dugumu

Yeniden mrhblr;epey bi aradan sonra cj 5 mizle ugrasmaya devam.bir haftadir western hause la ugrasiyorum merkezdi boruydu montajdi kacak ti derken bir hafta geci vermis.
20160502_133123.jpg
tabi bununla bitmedi.muhendislik harikam diyemiyecegim ama hosumada giden stepne tasiyicim.
20160502_133123.jpg
20160502_131346.jpg
20160502_131149.jpg
.bu jeepi bana dagittirip basima bela saran ayni zamanda her basim sıkıstiginda kafasini sisirdigim ustam abim sebahattin Keles...saygilarimi borc bilirm...yavas yavas ortaya biseylerin cikmasi gercekten insana keyif veriyor.
20160502_131358.jpg
El frwni debriyaj westen hause akuplesibitti.arka kapagida yarin sobladirabilirsem bir aya kalmaz yururum be:D:D:D:D;)

olmazmi! Mesela depresyon belirtileri göstermeye basladim.agrasiflik saldirganlik hat safhaya ulasti.mukemmelliyetci ve sonuc odakli bir insan oldugum icin isler sarpa sariyor.mukemmellik kismini kendi imkanlarim dogrultusunda halletmeye calisiyorum da hal boyle olunca sonucla aramizdaki mesafeyi kapatamiyoruz

olmazmi! Mesela depresyon belirtileri göstermeye basladim.agrasiflik saldirganlik hat safhaya ulasti.mukemmelliyetci ve sonuc odakli bir insan oldugum icin isler sarpa sariyor.mukemmellik kismini kendi imkanlarim dogrultusunda halletmeye calisiyorum da hal boyle olunca sonucla aramizdaki mesafeyi kapatamiyoruz
20160810_165609.jpg
20160810_165543.jpg
20160810_165625.jpg
Isler duzgun cikcaksa ustayi sıkistirmiycan;hal boyle oluncada sure uzadida uzadi.su bi gercekki su ana kadar icime sinmeyen bisey olmadi.hatlar kilic gibi ortaya cikmaya basladi.

Ekli dosyayı görüntüle 51112 Ekli dosyayı görüntüle 51113 Ekli dosyayı görüntüle 51114 Isler duzgun cikcaksa ustayi sıkistirmiycan;hal boyle oluncada sure uzadida uzadi.su bi gercekki su ana kadar icime sinmeyen bisey olmadi.hatlar kilic gibi ortaya cikmaya basladi.
Ekli dosyayı görüntüle 51112 Ekli dosyayı görüntüle 51113 Ekli dosyayı görüntüle 51114 Isler duzgun cikcaksa ustayi sıkistirmiycan;hal boyle oluncada sure uzadida uzadi.su bi gercekki su ana kadar icime sinmeyen bisey olmadi.hatlar kilic gibi ortaya cikmaya basladi.

Son halimiz 3 kat astar atildiktan sonra ortaya cikti.absurt bi durum yok suan icin.planlarim yazin doya doya tadini cikarmakti ama maales olmadi.son umudum kurban bayrami.10gunluk bi tatil iyi gelir die dusunuyorum ama ondanda pek umutlu deilim acikcasi
20160826_183647.jpg
20160826_183658.jpg
20160826_184351.jpg
sac bilmem kackez temizlenip tinerle silindi.(biara azdaha tinercilige saricaktim.bi milyon oluyo insan)en altkat killi macun ince ince 3 kat.sonra tesviye zimpara.sonra polyester macuna devam cek zimparalara kayitlarin duzgun cikmasi icin epey ugras verildi ok gibi.(gozumu kirpip 3 metreden bakmaktan bi ara diger gozun isleviniunuttum)son katimizda yeni cikan esnek macunla cekildi ve sonrasinda tam 4 kat 5+1 astar atildi.suan yoklamasi yapiliyor gozden kacan ufak tefek yerlerde oturu.(astar herseyi ortay cikarir)astardan sonra 2 gun guneste kaldi kemiklesmesi icin.persembeye boyadan cikar.INSALLAH...aminleri duyayim lutfen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR