Bandırmalı
Ana Kamp
Folyoyu soymayın montaj sırasında soyarsınız.Ekli dosyayı görüntüle 52004 Suan tek dusuncem totalde 15mm olan tamponlari nasil markalayip delicem.Ekli dosyayı görüntüle 52004
Paslanmaz delmek için kesme yağları var.
Folyoyu soymayın montaj sırasında soyarsınız.Ekli dosyayı görüntüle 52004 Suan tek dusuncem totalde 15mm olan tamponlari nasil markalayip delicem.Ekli dosyayı görüntüle 52004
Paslanmaz delmek için bor kullaniyoruzda malzeme kalin .ozellikle 5mm paslanmaz delim zor, bide 10mm ana cekici var tabi.tek tek delmeyi denersek hata oranimiz yukseliyor ayni zamnda arka tampon üzerinde 14 adet metrik 10 delik oldugunu dusunursek 1mm sapma bile herseyi berbat etmeye yeterli.markalamanin mukemmel olmasi gereklii.Tirmalamaya devam yaniFolyoyu soymayın montaj sırasında soyarsınız.
Paslanmaz delmek için kesme yağları var.
Ekli dosyayı görüntüle 52004 Suan tek dusuncem totalde 15mm olan tamponlari nasil markalayip delicem.Ekli dosyayı görüntüle 52004bugunde nihayet elektrik tesisatimizi sifirdan ana hatlariyla cekmeyi bitirdik.yanmaz kablo sigorta tablasi ic dizayn roleler derken marsla calisir hale geldik.sira ic dosememizde;yagmur camur dusunursek alttaban halifleks olmuycak okadar ozendim taban kacugu hos dururmu koltuk cizgileri kirmizi olursa nasi olur derken azdaha dosemeciye döşüyidum 3000 i duyunca![]()
Biraz motive olmak iyi gelirEkli dosyayı görüntüle 52320 Ekli dosyayı görüntüle 52321 Ekli dosyayı görüntüle 52322 insallh enkisa zamnda cj mizle... Batakta kara kista bunlar debeleniyorken arkamizdan baka kalmalari icin herturlu fizibilite calismasini yapmaktayim.intikamim aci olacak![]()
Kaputu actimmi olacaklardan sorumlu deilim
Vay beni benii...insana neylerse kendi eyler diyenin agzina saglikk...Biraz motive olmak iyi gelirEkli dosyayı görüntüle 52320 Ekli dosyayı görüntüle 52321 Ekli dosyayı görüntüle 52322 insallh enkisa zamnda cj mizle... Batakta kara kista bunlar debeleniyorken arkamizdan baka kalmalari icin herturlu fizibilite calismasini yapmaktayim.intikamim aci olacak
Insanlarin yazdiklarimi takip etmesi begenmesi gercekten hosuma gidiyor ve beni motive ediyor.bir isi yapiyorken ilk önce kendime begendirmek gibi kotu bir huyum var.dolayisiyla ortaya cikan is biraz uzuyor.zaten ben begenirsem herkes begenmis olacktir..kis dolayisiyla üşengeclik hatsafhada bende.haftanin 5 gunu calisip iki gununude garajda gecirmek insani yoruyor haliyle.helede tek basina calismak zulum.gelelim cj mize.hafta ici aksesuarlarim gelmis olur far taslari sinyaller,beni ayar eden krom civatalar...bu arada dösemeye baslandi.renk bomba ama nasil temiz tutcaz bilmem..sizin binmis oldugunuz araca gelince ne oldugunun hic bir önemi yok. önemli olan ortaya cikan seyden keyif alabilmek;yani nivaniza bakildiginda tasarlayanlar sizden utanmali.hele bide sanayici filansaniz insan uzay mekigi yapip ruslara satar valla.en azindan ben yapardim...saglicaklaHocam son zamanlarda temponuz biraz düşmüş ama, bu başarılı projenizi en güzel bir şekilde sonuçlandırıp,
hak ettiğiniz gururu yaşayacağınıza inanıyorum..
Şartlarımın, daha yükseğine el vermemesi sonucunda şu anda NIVA ile yetinmek zorunda kalmış olsam da, klasik arazi aracı merakıma ben de CJ5 hayali ile başlamıştım. Onun için, projenizi ayrı bir zevk ve beğeni ile izliyorum..
Meslekten olduğum için, yaşamış ve de yaşamakta olduğunuz olumlu-olumsuz gelişmeleri gayet iyi anlıyorum..
Başarılı çalışmalarınızın gönlünüzce devamını dilerim..
Saygılar, sevgiler..