Saç Beyazlatan C5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,623

Etiketler
Folyoyu soymayın montaj sırasında soyarsınız.
Paslanmaz delmek için kesme yağları var.
Paslanmaz delmek için bor kullaniyoruzda malzeme kalin .ozellikle 5mm paslanmaz delim zor, bide 10mm ana cekici var tabi.tek tek delmeyi denersek hata oranimiz yukseliyor ayni zamnda arka tampon üzerinde 14 adet metrik 10 delik oldugunu dusunursek 1mm sapma bile herseyi berbat etmeye yeterli.markalamanin mukemmel olmasi gereklii.Tirmalamaya devam yani

Autocad veya benzeri programlar ile şablon çıkartıp deneseniz. Bir arkadaşım için şablon ile kontrolleri yapıp lazere kestirmistik bol delikli malzemeyi. Boryag degilde daha spesifik ürünler var.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Autocad i ön panelde denedim basariz oldum.gerxi tam bi basarisizlik sayilmaz ama soraki asamaya biraktik diyelim.malzemeyi bukturmeseydim haklilik payiniz cok fazlaydi.fikirleriniz icin tesekkur ederim.dusunuyorum.dusunelimm;)

bugunde nihayet elektrik tesisatimizi sifirdan ana hatlariyla cekmeyi bitirdik.yanmaz kablo sigorta tablasi ic dizayn roleler derken marsla calisir hale geldik.sira ic dosememizde;yagmur camur dusunursek alttaban halifleks olmuycak okadar ozendim taban kacugu hos dururmu koltuk cizgileri kirmizi olursa nasi olur derken azdaha dosemeciye döşüyidum 3000 i duyunca:mad:
Ekli dosyayı görüntüle 52004 Suan tek dusuncem totalde 15mm olan tamponlari nasil markalayip delicem.Ekli dosyayı görüntüle 52004

Karinca gibi ilerlemekten sıkıldiğim anlar.
20161003_232124.jpg

Karinca gibi ilerlemekten sıkıldiğim anlar.Ekli dosyayı görüntüle 52210

Keyfimin kacmasina sebep olan krom jant ve aksesuarlarim.4 jant nikelaji 2000 lira olurmu?para kazanmak nekadar kolaymista benim haberim yokmus.ustelik 5 adet parlatilmis aluminyum sifir jant 2000 2500 tl arasinda iken.Tamda kafama yatan bir fiyata butun aksesuarlari nikelaj yaptirdim derken ustanin yan cizmesiyle kalakaldik.
20160930_193935.jpg
20160930_193935.jpg
20160930_193808.jpg

Is basa dusnce aksesuarlar bir haftami yedi ama bisiyler ortaya cikti gibi..canimi sıkan jantlari napicam?durumlari kötu olsa kaldirp aticam lakin parlamamalari disinda on numara balans yok egik yok ezik yok..suana kadar aracta eski bisey kullanmadik hep yeniden yana tercihimi kullandim.ama bunlari heba etmeye eliim gitmiyo.:confused:arasan bulunmaz valla.

Aksesuarlarim fena olmadi gibi umarim isim tamamen bitince hosuma gider yoksa hurdaya..isin sonunda emegime acimam umarim :rolleyes:
20161004_175920.jpg
20161004_175858.jpg

Isil isil.
20161006_194628.jpg
Ugrastigima degdi.far cercevelerini de hallettikmi hemen montaja.cok vakit kaybettik.
20160930_193935.jpg
Eski halleriyle kiyaslayinca iyi is cikartmisim.polisajciya vereck oldugumuz parayi nereye gömücem derken"tasa yasa basa oturma"anonimi aklima geldi. :D:DMalum kis geliyor,bu koltuklari isitmak lazim dedim.iyimi ettim kotu ettim bilemedim

Biraz motive olmak iyi gelirEkli dosyayı görüntüle 52320 Ekli dosyayı görüntüle 52321 Ekli dosyayı görüntüle 52322 insallh enkisa zamnda cj mizle... Batakta kara kista bunlar debeleniyorken arkamizdan baka kalmalari icin herturlu fizibilite calismasini yapmaktayim.intikamim aci olacak
Vay beni benii...insana neylerse kendi eyler diyenin agzina saglikk...
Yilan kacti leylek aramaya:confused::(

20161016_173509.jpg
20161019_172955.jpg
O bisey deilde cj mizi aksattik..yagmur camurdan. Sunu bi kurtarip motoru gerekli revizelerden gecirdikten sonra saseye attikmi cj ye devam.sanilmasinki bikti usandi...
20161003_151914.jpg

Hocam son zamanlarda temponuz biraz düşmüş ama, bu başarılı projenizi en güzel bir şekilde sonuçlandırıp,
hak ettiğiniz gururu yaşayacağınıza inanıyorum..
Şartlarımın, daha yükseğine el vermemesi sonucunda şu anda NIVA ile yetinmek zorunda kalmış olsam da, klasik arazi aracı merakıma ben de CJ5 hayali ile başlamıştım. Onun için, projenizi ayrı bir zevk ve beğeni ile izliyorum..
Meslekten olduğum için, yaşamış ve de yaşamakta olduğunuz olumlu-olumsuz gelişmeleri gayet iyi anlıyorum..
Başarılı çalışmalarınızın gönlünüzce devamını dilerim..

Saygılar, sevgiler..

Hocam son zamanlarda temponuz biraz düşmüş ama, bu başarılı projenizi en güzel bir şekilde sonuçlandırıp,
hak ettiğiniz gururu yaşayacağınıza inanıyorum..
Şartlarımın, daha yükseğine el vermemesi sonucunda şu anda NIVA ile yetinmek zorunda kalmış olsam da, klasik arazi aracı merakıma ben de CJ5 hayali ile başlamıştım. Onun için, projenizi ayrı bir zevk ve beğeni ile izliyorum..
Meslekten olduğum için, yaşamış ve de yaşamakta olduğunuz olumlu-olumsuz gelişmeleri gayet iyi anlıyorum..
Başarılı çalışmalarınızın gönlünüzce devamını dilerim..

Saygılar, sevgiler..
Insanlarin yazdiklarimi takip etmesi begenmesi gercekten hosuma gidiyor ve beni motive ediyor.bir isi yapiyorken ilk önce kendime begendirmek gibi kotu bir huyum var.dolayisiyla ortaya cikan is biraz uzuyor.zaten ben begenirsem herkes begenmis olacktir..kis dolayisiyla üşengeclik hatsafhada bende.haftanin 5 gunu calisip iki gununude garajda gecirmek insani yoruyor haliyle.helede tek basina calismak zulum.gelelim cj mize.hafta ici aksesuarlarim gelmis olur far taslari sinyaller,beni ayar eden krom civatalar...bu arada dösemeye baslandi.renk bomba ama nasil temiz tutcaz bilmem..sizin binmis oldugunuz araca gelince ne oldugunun hic bir önemi yok. önemli olan ortaya cikan seyden keyif alabilmek;yani nivaniza bakildiginda tasarlayanlar sizden utanmali.hele bide sanayici filansaniz insan uzay mekigi yapip ruslara satar valla.en azindan ben yapardim...saglicakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR