Saç Beyazlatan C5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,617

Etiketler

Ses Kess...izalasyona tam gaz devam.
20170224_221435.jpg
20170224_222423.jpg
20170224_224956.jpg
Taban saci iyice temizlendikten sonra izalasyon malzemesinin yapiskanina guvenmedigim icin bol miktarda bally le kafayi yaptik.yansin geceler

20170314_170327.jpg
20170314_170327.jpg
islerin bukadar uzamasina sebep olan bas belasi krom aksesuarlarim nihayet tamamlandi ve montajina gecildi.
Butun bu zorluklara, yazin kaputun üstünde keyifle yudumlayacagim soguk bira icin katlaniyorum:D:D;)

20170314_170327.jpg
islerin bukadar uzamasina sebep olan bas belasi krom aksesuarlarim nihayet tamamlandi ve montajina gecildi.
Butun bu zorluklara, yazin kaputun üstünde keyifle yudumlayacagim soguk bira icin katlaniyorum:D

Tank lazim dediler protatip çalişmamizi sergiledik:po_Oo_O
20170422_204000.jpg
20170422_203944.jpg
lastiklerden birazdaha yükselecegini düşünürsek tatminkar oldu.american park sinyaller camurluk park tesisatlarini nihayet kafama yatan bişekilde düzenledim.

Ön panjur takozlarinin montaji yapildi.kaputumuz ön panjur üzerinde simetrik bisekilde durmasi saglandi.kaputun kenarlarina ince kilif gecirildi..çamurlukla kaputun birlestigi kisma fitil koyma calismam başarisiz oldu ama pes etmedik tabi.arastirmaya devam.

20170422_205651.jpg

20170422_205640.jpg

Üstadım , çok iyi bir iş çıkarmışsınız. Esprili yazı özelliğiniz ise muhteşem. İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.

Üstadım , çok iyi bir iş çıkarmışsınız. Esprili yazı özelliğiniz ise muhteşem. İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.
Merhabalar...üstadlik makamina epeyce bir yolumaz var.espiri mizah kismida olmazsa kendi halime gülemezsem stres sinir boguyo beni Ve etrafa sariyorum:D.boylesi daha iyi.cevre sagligi icin:cool:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.