jaidevi' Alıntı:hosbulduuukkkk
dakaltan' Alıntı:ne geyik çevirmişiniz arkadaş, boynuzları camdan dışarı taşmış. yuh artık ;D yazılanların hepsini not aldım, yönetim siler filan. hepsi yol, su, elektrik olarak geri dönecek her birinize. (Ayhan hariç) ;D
ben siz nedediyseniz yaptım deniz bey ve elimden geldiğncede sizi savundum eh taktir edersiniz artık..dakaltan' Alıntı:ne geyik çevirmişiniz arkadaş, boynuzları camdan dışarı taşmış. yuh artık ;D yazılanların hepsini not aldım, yönetim siler filan. hepsi yol, su, elektrik olarak geri dönecek her birinize. (Ayhan hariç) ;D
dakaltan' Alıntı:Bahriyeli Ahmet abim nerelerde, haber alan var mı? Ayhan'ım nasılsın canımın içi ;D
alpaslanepli' Alıntı:Sende şaka maka iyi diş biledin haaa ;D
dakaltan' Alıntı:kök salacan en sonunda bahçeye, ben her gördüğümde üzülüyorum, yazık kızcağıza diyerekten ;D kurtulamadın şu topraktan ;D
dakaltan' Alıntı:kök salacan en sonunda bahçeye, ben her gördüğümde üzülüyorum, yazık kızcağıza diyerekten ;D kurtulamadın şu topraktan ;D
ayhanbursa' Alıntı:ben siz nedediyseniz yaptım deniz bey ve elimden geldiğncede sizi savundum eh taktir edersiniz artık..;D....ulennnnn osmanlıda yaşayıp dalkavuk olcak adammışım haaa ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:tırnaklarımı bile sivriltiyorum sadece diş olsa iyi ;D
ayhanbursa' Alıntı:ben siz nedediyseniz yaptım deniz bey ve elimden geldiğncede sizi savundum eh taktir edersiniz artık..;D....ulennnnn osmanlıda yaşayıp dalkavuk olcak adammışım haaa ;D ;D
jaidevi' Alıntı:Oh..aa... bahriyeli guzel fotograf cekilseymissin....
havuz falan mayolumu falan mı yaniii fotolar güzelmi havuz ;D ;D ;Djaidevi' Alıntı:ya bi fotolar cekildik anlatamam....havuz ustu rakı keyfi falan.....utanırım sayfaya koymaya....küfür gibi olur size valla....;D
alpaslanepli' Alıntı:Yazıklar olsun. Burada bir bilek bir yürek ibraam'ın terbiyesizliklerine karşı çarpışıyorum senin için bee
dakaltan' Alıntı:virüs, o yazdığın şiiri de not aldım arkadaşım... bu yeteneklerini başka alanlarda da göstermeni bekliyoruz. gerçi bi halta benzememiş ama emek harcamışsın ;D