Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,840

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
ne geyik çevirmişiniz arkadaş, boynuzları camdan dışarı taşmış. yuh artık ;D yazılanların hepsini not aldım, yönetim siler filan. hepsi yol, su, elektrik olarak geri dönecek her birinize. (Ayhan hariç) ;D

Yazıklar olsun. Burada bir bilek bir yürek ibraam'ın terbiyesizliklerine karşı çarpışıyorum senin için bee

dakaltan' Alıntı:
ne geyik çevirmişiniz arkadaş, boynuzları camdan dışarı taşmış. yuh artık ;D yazılanların hepsini not aldım, yönetim siler filan. hepsi yol, su, elektrik olarak geri dönecek her birinize. (Ayhan hariç) ;D
ben siz nedediyseniz yaptım deniz bey ve elimden geldiğncede sizi savundum eh taktir edersiniz artık.. ;) ;D....ulennnnn osmanlıda yaşayıp dalkavuk olcak adammışım haaa ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
kök salacan en sonunda bahçeye, ben her gördüğümde üzülüyorum, yazık kızcağıza diyerekten ;D kurtulamadın şu topraktan ;D

Senin kollarda o dümene kaynadı yalnız istersen sende bir değiştir. Şöyle off-road'ta ZJ resmi falan koy sitenin doğasına uygun he aRRRkadaşım :mad:

virüs, o yazdığın şiiri de not aldım arkadaşım... bu yeteneklerini başka alanlarda da göstermeni bekliyoruz. gerçi bi halta benzememiş ama emek harcamışsın ;D

dakaltan' Alıntı:
kök salacan en sonunda bahçeye, ben her gördüğümde üzülüyorum, yazık kızcağıza diyerekten ;D kurtulamadın şu topraktan ;D

ya bi fotolar cekildik anlatamam....havuz ustu rakı keyfi falan.....utanırım sayfaya koymaya....küfür gibi olur size valla....;D

ibraam nerde acep bi ses verse diyorum öleee iyidi dimiiii heee..smile yok....

ayhanbursa' Alıntı:
ben siz nedediyseniz yaptım deniz bey ve elimden geldiğncede sizi savundum eh taktir edersiniz artık.. ;) ;D....ulennnnn osmanlıda yaşayıp dalkavuk olcak adammışım haaa ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:
tırnaklarımı bile sivriltiyorum sadece diş olsa iyi ;D

Bu iki mesajı birleştirip kafamda canlandırdım. Buluşmanıza mutlaka şahit olmalıyım. Mutlaka :D

ayhanbursa' Alıntı:

o dalkavukların hepsi için sonunda su söylenmiştir;
" Tiz boynu vurula, kellesi kazığa geçirilip seng-i ibrette tebaaya seyrettirile"
;D

jaidevi' Alıntı:
ya bi fotolar cekildik anlatamam....havuz ustu rakı keyfi falan.....utanırım sayfaya koymaya....küfür gibi olur size valla....;D
havuz falan mayolumu falan mı yaniii fotolar güzelmi havuz ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yazıklar olsun. Burada bir bilek bir yürek ibraam'ın terbiyesizliklerine karşı çarpışıyorum senin için bee

kimden öğrendim sence böyle terbiyesiz olmayı ;D

dakaltan' Alıntı:
virüs, o yazdığın şiiri de not aldım arkadaşım... bu yeteneklerini başka alanlarda da göstermeni bekliyoruz. gerçi bi halta benzememiş ama emek harcamışsın ;D

Beş dakkada o kadar sanatsal değer bekleme. Ama lazım olursa iyi bişeyler konuyu söyle yeter şiiii (ayhan hesabı) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR