Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,846
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

deniz arkadaşım geldi şimdi görecem ben yaznları çizenleri bakalım kaçı kalacak bu sayfadaa ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
deniz arkadaşım geldi şimdi görecem ben yaznları çizenleri bakalım kaçı kalacak bu sayfadaa ;D

Deniz nerde arkadaşım. Gözünde mi görmüyor.. Deniz yok ama bayağı bir arkadaş var. Hadi herkes muhabbete dalacak değil tanımaz etmezde Fatih(ERLER) ne halt yemeye tepeden bakıyor onu anlamadım. hişşşşş Fatih :eek:

alpaslanepli' Alıntı:
Deniz nerde arkadaşım. Gözünde mi görmüyor.. Deniz yok ama bayağı bir arkadaş var. Hadi herkes muhabbete dalacak değil tanımaz etmezde Fatih(ERLER) ne halt yemeye tepeden bakıyor onu anlamadım. hişşşşş Fatih :eek:

ortalık öyle hale geldi ki eleman arada kaynamaktan korkuyor ;D

alpaslnım bende esksik kalmış yerler var facee de yorumumu koydum silermi yoksa ben delikanlıyım herşeye saygı gösteririm mi der görcezzz ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ortalık öyle hale geldi ki eleman arada kaynamaktan korkuyor ;D
bak ibrahim ki alpaslnda böyle düşünüyor muhakkak ..arkadaşımıza kayıkçı şimdi elaman bu tür şeyler yakıştırma..deniz bey de deniz arkadaşım de ki müsade verirse.. lütfen ...smile yok....

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslnım bende esksik kalmış yerler var facee de yorumumu koydum silermi yoksa ben delikanlıyım herşeye saygı gösteririm mi der görcezzz ;D

sen iki dakka delikanlı ol ben kralı olurum :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
bak ibrahim ki alpaslnda böyle düşünüyor muhakkak ..arkadaşımıza kayıkçı şimdi elaman bu tür şeyler yakıştırma..deniz bey de deniz arkadaşım de ki müsade verirse.. lütfen ...smile yok....

Evet ya. ''Eleman'' ne demek? tövbe estağfir....

Ya bizim çok sevgili arkadaşımız ibrahim'i tenzih ederim tabi. Deniz beyciğim nerede.. Çok özledim ben kendisini. Keşke burada olsaydı da bu ayarsız ibraam'a cevaplarını kendisi verseydi. Ben savunmaktan yorulmadım tabi canı sağolsunda. Ama gelse iyi olurdu ...

alpi sen bana diyorsun da asıl şu ayhandaki derinliğe bak cümlerlerdeki duygu ve anlamı hisset bi sana yapmadı, bi Özgür Datvi olamadın ;D

ayhanbursa' Alıntı:
Rehabilitasyon merkezi diye onu hapishane gibi bir yere tıkmış olmalarını hazmedemiyorum. O olsaydı beni bırakmazdı ama ben onun gitmesine izin verdiğim için kendimi suçlu hissediyorum.
bunlar bir röpörtajdan cemal gülasın sözleri bende diyorum ki bu üç günlük dünyada kendimizi suçlu yada pişman lık hissederek bir hayat yaşamayalım datvi sirk yada hayvanat bahçesinde yaşayabililecek yada birilerinin dediği rehabilitasyon ortamına ihtiyacı olan bir hayvan deill ki dışarıda nice tasma bile takmaya degmeyecek adı sanı konulmayacak birsürü yaratık varken bence.......... datviye çaresiz kalmak çok acı bence birşeyler ne olursa olsun ama birşeyler yapılması lazım onu gerçek mutlu olduğu yere camal gülasın yanına almak için yasa içi yada dışı ne lazımza yapalım

ilkakdeniz' Alıntı:
sen buraya nasılsa gelcen ;D
ayhaaann bende oraya gelcem ;D
bize dediklerin neysede istersen deniz içn dedikleri sil he o yokken bizde üzlmesin diye bişey demeyizzz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR