ilkakdeniz
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
hişşşşşşş
ben geri döndüm aklını alırım ayhaaaaannnnnn
hişşşşşşş
ilkakdeniz' Alıntı:hişşşşşşş
alpaslanepli' Alıntı:Yok ki ibo'cum şu fesatlığından yarılan sayın ulanayhan efendiye bi giydirsin.. ;D
alpaslanepli' Alıntı:Yok ki ibo'cum şu fesatlığından yarılan sayın ulanayhan efendiye bi giydirsin.. ;D
ilkakdeniz' Alıntı:geldim geldim ;D
ilkakdeniz' Alıntı:ya alpi bazen sen de gereksiz uğaşıyorsun be arkadaşım
peynir tenekesinden lift kit yapmaya çalışan bir şahsa V8 gibi bir şaheseri anlatmak için uğraşıyorsun
ben esef duyuyorum ;D ;D
ama sen gene de insanları seviyorsun o ayhanı ben bi yakalarsam var ya yapacaklarımın yarısı aklımda yok ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ne o iki kilometre gittin yarım saate bumerang gibi döndün ;D
alpaslanepli' Alıntı:Hayırdır siz özelden birbirinizle mi atışıyorsunuz. Ya da bu Ayhan bey senin facebook'taki resimlerine yorum mu yapmış yine ;D
pinti herif üçün beşin hesabını yapacaktın neden ev bark sahibi oldun hadi onu bş ver yiyorsa bunu yengeye söyle burda atıp tutma arkadaşımmm ;D ;Dilkakdeniz' Alıntı:yok birader kayınvalideye gitmedim
alışveriş yaptık gitti 200 lira ;D
gecem berbat oldu ;D
ayhanbursa' Alıntı:pinti herif üçün beşin hesabını yapacaktın neden ev bark sahibi oldun hadi onu bş ver yiyorsa bunu yengeye söyle burda atıp tutma arkadaşımmm ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:yazdım yorumuna cevabımı facede git bak ;D
ayhanbursa' Alıntı:alpaslan bak oyuna gelme bu adam 1 senedir böyle laklak yaparak geçiniyor hep dostluk arkadaşlık edinmeye çalışıyor ki edinememiş açtığı konularda bile ayarsız bir adam bence sen safhını belli et oyuna gelme ;D .............................................ilkakdeniz
Kamp II
İbrahim
Nissan Patrol veya XJ Hangisi?
« : Kasım 06, 2008, 15:10:45 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,
Arada kaldım yardım eder misiniz?
Nissan patrol 91 sonrası veya XJ 91-93 model aralığı
Biliyorum pek karşılaştırılacak araçlar değil ama ikisi hakında da fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Teknik, sarfiyat, masraf, yedek parça ve en önemlisi kişisel memnuniyet, özellikle son madde çok önemli benim için "kişisel memnuniyetiniz" yani "şimdiki aklım olsaydı bu aracı almazdım da X aracını alırdım" vs. türden düşünceleriniz.
Fikirlerinizi bekliyorum
Selamlar,
İbrahim
alpaslanepli' Alıntı:Bende yazdım asıl sen bak ;D ;D ;D