Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,846

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Yok ki ibo'cum şu fesatlığından yarılan sayın ulanayhan efendiye bi giydirsin.. ;D

ya alpi bazen sen de gereksiz uğaşıyorsun be arkadaşım
peynir tenekesinden lift kit yapmaya çalışan bir şahsa V8 gibi bir şaheseri anlatmak için uğraşıyorsun
ben esef duyuyorum ;D ;D

ama sen gene de insanları seviyorsun o ayhanı ben bi yakalarsam var ya yapacaklarımın yarısı aklımda yok ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ya alpi bazen sen de gereksiz uğaşıyorsun be arkadaşım
peynir tenekesinden lift kit yapmaya çalışan bir şahsa V8 gibi bir şaheseri anlatmak için uğraşıyorsun
ben esef duyuyorum ;D ;D

ama sen gene de insanları seviyorsun o ayhanı ben bi yakalarsam var ya yapacaklarımın yarısı aklımda yok ;D

Hayırdır siz özelden birbirinizle mi atışıyorsunuz. Ya da bu Ayhan bey senin facebook'taki resimlerine yorum mu yapmış yine ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hayırdır siz özelden birbirinizle mi atışıyorsunuz. Ya da bu Ayhan bey senin facebook'taki resimlerine yorum mu yapmış yine ;D

yapmış mı vayyy gereksiz ;D
bugün bakmadım daha du bi bakayım....

ilkakdeniz' Alıntı:
yok birader kayınvalideye gitmedim
alışveriş yaptık gitti 200 lira ;D
gecem berbat oldu ;D
pinti herif üçün beşin hesabını yapacaktın neden ev bark sahibi oldun hadi onu bş ver yiyorsa bunu yengeye söyle burda atıp tutma arkadaşımmm ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
pinti herif üçün beşin hesabını yapacaktın neden ev bark sahibi oldun hadi onu bş ver yiyorsa bunu yengeye söyle burda atıp tutma arkadaşımmm ;D ;D

yazdım yorumuna cevabımı facede git bak ;D

alpaslan bak oyuna gelme bu adam 1 senedir böyle laklak yaparak geçiniyor hep dostluk arkadaşlık edinmeye çalışıyor ki edinememiş açtığı konularda bile ayarsız bir adam bence sen safhını belli et oyuna gelme ;D .............................................ilkakdeniz
Kamp II

İbrahim

Nissan Patrol veya XJ Hangisi?
« : Kasım 06, 2008, 15:10:45 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,

Arada kaldım yardım eder misiniz?

Nissan patrol 91 sonrası veya XJ 91-93 model aralığı

Biliyorum pek karşılaştırılacak araçlar değil ama ikisi hakında da fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Teknik, sarfiyat, masraf, yedek parça ve en önemlisi kişisel memnuniyet, özellikle son madde çok önemli benim için "kişisel memnuniyetiniz" yani "şimdiki aklım olsaydı bu aracı almazdım da X aracını alırdım" vs. türden düşünceleriniz.

Fikirlerinizi bekliyorum

Selamlar,

İbrahim

evet bi salaklık yaptım bir ara XJ almayı düşündüm ;D
sana tanıdık geldi mi ;D

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan bak oyuna gelme bu adam 1 senedir böyle laklak yaparak geçiniyor hep dostluk arkadaşlık edinmeye çalışıyor ki edinememiş açtığı konularda bile ayarsız bir adam bence sen safhını belli et oyuna gelme ;D .............................................ilkakdeniz
Kamp II

İbrahim

Nissan Patrol veya XJ Hangisi?
« : Kasım 06, 2008, 15:10:45 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,

Arada kaldım yardım eder misiniz?

Nissan patrol 91 sonrası veya XJ 91-93 model aralığı

Biliyorum pek karşılaştırılacak araçlar değil ama ikisi hakında da fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Teknik, sarfiyat, masraf, yedek parça ve en önemlisi kişisel memnuniyet, özellikle son madde çok önemli benim için "kişisel memnuniyetiniz" yani "şimdiki aklım olsaydı bu aracı almazdım da X aracını alırdım" vs. türden düşünceleriniz.

Fikirlerinizi bekliyorum

Selamlar,

İbrahim

Muhatap olup cevap vermiş mi Ayhan birileri? Kişisel memnuniyet mi ne işte onu belirtmiş mi millet ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR