ilkakdeniz
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
şiiii (ayhan hesabı) ;D
nerde o osmanlı dalkavuğu ;D
şiiii (ayhan hesabı) ;D
jaidevi' Alıntı:uçmussunuz ben yokken farkettimde....başınıza toplu güneş mi geçti?? alayım şu eşlerinizin telefonlarını bakiim...hadi bakiiim ;D ;D
şimdi sorun değil ama bütün eşlerimin numarasını vermek zorundamıyım yoksa bir tane yterlimi ;Djaidevi' Alıntı:uçmussunuz ben yokken farkettimde....başınıza toplu güneş mi geçti?? alayım şu eşlerinizin telefonlarını bakiim...hadi bakiiim ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:şiiii (ayhan hesabı) ;D
alpaslanepli' Alıntı:Valla şimdi kimse inianmayacak ama ben benimkinin telefonunu unutmuşum. Ama ilginçtir belki ulaşamam kendisine ve önemli bir durum olur diye kayıkçının eşinin numarasını almıştım. Acil bir durum olurda ulaşamazsam kayıkçıya diye. Onu verebilirim ;D
alpaslanepli' Alıntı:Valla şimdi kimse inianmayacak ama ben benimkinin telefonunu unutmuşum. Ama ilginçtir belki ulaşamam kendisine ve önemli bir durum olur diye kayıkçının eşinin numarasını almıştım. Acil bir durum olurda ulaşamazsam kayıkçıya diye. Onu verebilirim ;D
ayhanbursa' Alıntı:şimdi sorun değil ama bütün eşlerimin numarasını vermek zorundamıyım yoksa bir tane yterlimi ;D
;Dalpaslanepli' Alıntı:Dörtten fazla yazma cezası var. Uyarmadı deme ;D
jaidevi' Alıntı:raad ol zeynep abla bi tanemiz ehehehe....kızlık soyadına kadar bilirim
dakaltan' Alıntı:İbraaam şu senin ford olayına kafam takıldı bir hesap yaptım;
tekneyi satarsam 150 bin eu ediyor, yaklaşık 300 bin tl desen... 15 bin liradan 200 ZJ yapıyor. Ayhan'a yüklenmişiniz ama, hesap hatası var ;D
Buradan hareketle Ayhan'ım elindeki daireleri ZJ'ye çevirse yaklaşık 600 tane ediyor ki... O konuya hiç girmeyelim bence ;D
dakaltan' Alıntı:İbraaam şu senin ford olayına kafam takıldı bir hesap yaptım;
tekneyi satarsam 150 bin eu ediyor, yaklaşık 300 bin tl desen... 15 bin liradan 200 ZJ yapıyor. Ayhan'a yüklenmişiniz ama, hesap hatası var ;D
Buradan hareketle Ayhan'ım elindeki daireleri ZJ'ye çevirse yaklaşık 600 tane ediyor ki... O konuya hiç girmeyelim bence ;D
alpaslanepli' Alıntı:İdam ettiler herhal ;D
jaidevi' Alıntı:raad ol zeynep abla bi tanemiz ehehehe....kızlık soyadına kadar bilirim
dakaltan' Alıntı:çok araştırmacı gördüm seni ;D baktın mı köpeeen fotolarına ;D beğendin mi yakışıklı oğlumu ;D
alpaslanepli' Alıntı:Bak ibraaam öğren ters psikoloji demiştim ya. Hani Ayhan safım bir türlü anlamıyor. Buda böyle birşey. Hiç yeri değilken mal varlığından bahsetme hadisesi. Anladın sen onu hişşşş! Aslında yeri yani anladın ;D