Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,834

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
uçmussunuz ben yokken farkettimde....başınıza toplu güneş mi geçti?? alayım şu eşlerinizin telefonlarını bakiim...hadi bakiiim ;D ;D

Valla şimdi kimse inianmayacak ama ben benimkinin telefonunu unutmuşum. Ama ilginçtir belki ulaşamam kendisine ve önemli bir durum olur diye kayıkçının eşinin numarasını almıştım. Acil bir durum olurda ulaşamazsam kayıkçıya diye. Onu verebilirim ;D

jaidevi' Alıntı:
uçmussunuz ben yokken farkettimde....başınıza toplu güneş mi geçti?? alayım şu eşlerinizin telefonlarını bakiim...hadi bakiiim ;D ;D
şimdi sorun değil ama bütün eşlerimin numarasını vermek zorundamıyım yoksa bir tane yterlimi ;D

İbraaam şu senin ford olayına kafam takıldı bir hesap yaptım;

tekneyi satarsam 150 bin eu ediyor, yaklaşık 300 bin tl desen... 15 bin liradan 200 ZJ yapıyor. Ayhan'a yüklenmişiniz ama, hesap hatası var ;D

Buradan hareketle Ayhan'ım elindeki daireleri ZJ'ye çevirse yaklaşık 600 tane ediyor ki... O konuya hiç girmeyelim bence ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla şimdi kimse inianmayacak ama ben benimkinin telefonunu unutmuşum. Ama ilginçtir belki ulaşamam kendisine ve önemli bir durum olur diye kayıkçının eşinin numarasını almıştım. Acil bir durum olurda ulaşamazsam kayıkçıya diye. Onu verebilirim ;D

raad ol zeynep abla bi tanemiz ehehehe....kızlık soyadına kadar bilirim

alpaslanepli' Alıntı:

bence de yardımcı ol ;D

dakaltan' Alıntı:

tekneyi satarsam 150 bin eu ediyor, yaklaşık 300 bin tl desen... 15 bin liradan 200 ZJ yapıyor. Ayhan'a yüklenmişiniz ama, hesap hatası var ;D

Buradan hareketle Ayhan'ım elindeki daireleri ZJ'ye çevirse yaklaşık 600 tane ediyor ki... O konuya hiç girmeyelim bence ;D

Bak ibraaam öğren ters psikoloji demiştim ya. Hani Ayhan safım bir türlü anlamıyor. Buda böyle birşey. Hiç yeri değilken mal varlığından bahsetme hadisesi. Anladın sen onu hişşşş! Aslında yeri yani anladın ;) ;D

dakaltan' Alıntı:

ben taşıtlardan bahsettim birader
hiç gayri menkullerimi söyledimmi size hııı ?

matematiğini yerim ben senin 20 olmasın o ;D

jaidevi' Alıntı:
raad ol zeynep abla bi tanemiz ehehehe....kızlık soyadına kadar bilirim
dakaltan' Alıntı:
çok araştırmacı gördüm seni ;D baktın mı köpeeen fotolarına ;D beğendin mi yakışıklı oğlumu ;D

anladık anladık face arkadaşı olmuşunuz. Hayırlı olsun. Tövbe estağfir... Paşayada şivaya atacam tuğlayı göreceksiniz şimdi haaa..

alpaslanepli' Alıntı:
Bak ibraaam öğren ters psikoloji demiştim ya. Hani Ayhan safım bir türlü anlamıyor. Buda böyle birşey. Hiç yeri değilken mal varlığından bahsetme hadisesi. Anladın sen onu hişşşş! Aslında yeri yani anladın ;) ;D

Artis sen bin tane mesaj yazmışın kayığımla ilgili, konuşturma şimdi beni, Ayhan'ımı da yanlış bilgilendirip aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyon ;d

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR