Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,834
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
beğendiysen kalıcı olarak bunu kullanayım. Ne düşünüyorsun estetik bir gözle bakınca ;D

ceset olayım istiyosun, yada kendini vurdurtmak dimi... ;D ;D ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Yazıklar olsun. Burada bir bilek bir yürek ibraam'ın terbiyesizliklerine karşı çarpışıyorum senin için bee

ben mesajlarda bu minvalde bir yazı okumadım, zaten hayal gücümü sonuna kadar zorlasam bile benim için çırpınışını gözümde canlandıramıyorum ;D

dakaltan' Alıntı:
beğendiysen kalıcı olarak bunu kullanayım. Ne düşünüyorsun estetik bir gözle bakınca ;D

Cıvıma hemen cıvıma :mad: :mad: :mad:

zaten provoke oldun ayhan gereksizinin oyununa geldin ;D

dakaltan' Alıntı:
dakaltan' Alıntı:
ben mesajlarda bu minvalde bir yazı okumadım, zaten hayal gücümü sonuna kadar zorlasam bile benim için çırpınışını gözümde canlandıramıyorum ;D

Sen zaten pek hayal gücünü kullanma istersen. Ansızın kafana inen tavanın en son sesini duyarsın ama ohooo iş işten geçer...

uçmussunuz ben yokken farkettimde....başınıza toplu güneş mi geçti?? alayım şu eşlerinizin telefonlarını bakiim...hadi bakiiim ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
Cıvıma hemen cıvıma :mad: :mad: :mad:

zaten provoke oldun ayhan gereksizinin oyununa geldin ;D
hee hep ayhan provoke mi yazılıyo len he onamı geldi sen de de şimdi tısssssssss...bu faceden yorumları silmeye benzemez ...de hadi elaman de yüzüne heee yaaa.............oldumu len alpaslan şiii ??? ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
sana kıyamaz, bana da gücü yetmez ;D açıklıkla beğenini paylaşabilirsin bizlerle ;D Sayfamızın gülü olaraktan ;D

eet cook begendim...ben bi zeynep ablayı da arayım...söyleyim fikrimi ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR