Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Buyrun bi kahve icinduman' Alıntı:geçiyodum uğradım iyi geceler
Buyrun bi kahve icinduman' Alıntı:geçiyodum uğradım iyi geceler
Mesaj sayısı demişken bı ara 25 mesajlı moderatör bile görmüştüm ;D ;D ;Dayhanbursa' Alıntı:....evet evet bununla ilgili konu bile açmışlarrr ;D ;D
şaka değil alp bizde teknik konuşuyor giibi yapalım lastik conta keçe ......... güç kalkanları ....... ne kadar teknik terim varsa yaz ;D ;Dyunus bager' Alıntı:Abi aslında büyük konuşacaktım vaz geçtim bende OK 144 var hemide bitik ne kayaya nede çamura
duman' Alıntı:geçiyodum uğradım iyi geceler
e alayım o zaman madem çok ısrar ettiniz gerçi cuma akşamı bu saatde bir kahveyle olmaz ama...yanında nane likörü falan da verin bariufukozkan' Alıntı:Buyrun bi kahve icin
ne son durak mı?teknik olarak ben öldüm mü yani?alpaslanepli' Alıntı:İyi geceler abide. Geçerken uğranacak yer değil ki burası senin için. Burası son durak. Sen diğer yerlere geçerken uğra . Sonra gel buraya demir at bence...
duman' Alıntı:e alayım o zaman madem çok ısrar ettiniz gerçi cuma akşamı bu saatde bir kahveyle olmaz ama...yanında nane likörü falan da verin bari
duman' Alıntı:ne son durak mı?teknik olarak ben öldüm mü yani?
asker vurulunca değil unutulunca ölür ;D ...bune ya noldu böyle ;D hazır size yazrken sorsam lpg limi aracınız ne yakıyor .............alp ;Dduman' Alıntı:ne son durak mı?teknik olarak ben öldüm mü yani?
ufuk abi bize bi ufak açsın 18 yıllıklardan...alpaslanepli' Alıntı:;D
Estağfirullah abi günün son durağı manasında. Bak Ufuk abi açıyo şimdi likörüde...
ayhanbursa' Alıntı:asker vurulunca değil unutulunca ölür ;D ...bune ya noldu böyle ;D hazır size yazrken sorsam lpg limi aracınız ne yakıyor .............alp ;D
ben lpg ye karşıyım.arazide önümde ve arkamda lpg li gezen araca da karşıyım.sizden iyi olmasın bir arkadaşımızın zj sinin kaputu açtık ağzımızda sigara olsa havaya uçucaktık(gerçektir)kelepçe gevşemiş gaz geliyordu.ayhanbursa' Alıntı:asker vurulunca değil unutulunca ölür ;D ...bune ya noldu böyle ;D hazır size yazrken sorsam lpg limi aracınız ne yakıyor .............alp ;D
Valla cok guzel visikiler var yeni geldi de Yazamiyorum buraya Adim alkolige cikacakduman' Alıntı:e alayım o zaman madem çok ısrar ettiniz gerçi cuma akşamı bu saatde bir kahveyle olmaz ama...yanında nane likörü falan da verin bari
ufukozkan' Alıntı:Valla cok guzel visikiler var yeni geldi de Yazamiyorum buraya Adim alkolige cikacak
18 yıllık olandan istiyorum şimdi yola çıksam 3,5 saat sonra ordayımufukozkan' Alıntı:Valla cok guzel visikiler var yeni geldi de Yazamiyorum buraya Adim alkolige cikacak
duman' Alıntı:ben lpg ye karşıyım.arazide önümde ve arkamda lpg li gezen araca da karşıyım.sizden iyi olmasın bir arkadaşımızın zj sinin kaputu açtık ağzımızda sigara olsa havaya uçucaktık(gerçektir)kelepçe gevşemiş gaz geliyordu.