Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,517

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

duman' Alıntı:
bu pazar sapanca'da şu 5 litrelik plastik depoya çim biçme makinaı için benzin aldım.hava sıcak falan.bir müddet bagajda durdu.tam indiricem çok tırstım bidon neredeyse patlayacak gibi şişmişti.açarken bile tırstım.en iyisi düşük voltajla çalışan elektrikli arabalar galiba benim umudun var.ya da güneş enerjisi daha da iyi...
BOR dan kaciyolar elektrik gunes vs ama Hic sanslari yok Eninde sonunda bize gelicekler

duman' Alıntı:
bu pazar sapanca'da şu 5 litrelik plastik depoya çim biçme makinaı için benzin aldım.hava sıcak falan.bir müddet bagajda durdu.tam indiricem çok tırstım bidon neredeyse patlayacak gibi şişmişti.açarken bile tırstım.en iyisi düşük voltajla çalışan elektrikli arabalar galiba benim umudun var.ya da güneş enerjisi daha da iyi...
Elektirik , güneş bunlarla olacak iş degil ünüversitelerde bunlarla oyalıyorlar gençleri sadece burda degil dunyada
Amaç ülkeleri petrole bağalmı hale getirmek
uzaya cıkan USA teknojoji , devi japonya , vs isteseler cevreye duyarlı alternatif yakıt bulamazlarmı ?

nkurtkaya' Alıntı:
Klima açıktı zaten, ama ön camdan gözüme gözüme giren güneş yok mu...

Aman diyeyim Yunus, yok öyle kötü adetler buralarda.
Geçen yaz afyonda radara girmiştim 115 ile ama durumu halletim 20 lirayla sonra tedirgin oldum hem avanta verdim hemde arkamdan yazarmı diye ama yazmadı sağolsun

alpaslanepli' Alıntı:
moderatörleeeer!! alenen suç itirafı var! ;D
;D ;D ;D
Bikeresindede bursada Zafer pilazayı arıyorum çöpcuye yok sordum tarif etti sogolsun ama caddenin başınada amcalar bekliyor meğer terse gilmişim (ee çöpcuye yol sorarsan olacagı odur) onuda hallettim ;D ;D ;D
12 yılık ehliyetime daha 1 ceza bile yemedim işanlah böyle devam eder rekor kırarım hergünde araç kullanıyorum

iyi geceler deyip dükkanın bi köşesine yatayım ben nolmaz nolmazzz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.