Chivas regal 18 lik citir citir Acilmisdir Buyrun afiyet olsunduman' Alıntı:ufuk abi bize bi ufak açsın 18 yıllıklardan...
nkurtkaya' Alıntı:Merhaba, ben geldim. Bizim dükkana giderken bi uğrayayım dedim. Sıcak ve güneşli havada uzun yol hoşafa çeviriyo insanı yahu.
Ben hiçbir aracımda lpg taktırmadım işim olmaz mantaliteme ters ya dizel ya benzinduman' Alıntı:ben lpg ye karşıyım.arazide önümde ve arkamda lpg li gezen araca da karşıyım.sizden iyi olmasın bir arkadaşımızın zj sinin kaputu açtık ağzımızda sigara olsa havaya uçucaktık(gerçektir)kelepçe gevşemiş gaz geliyordu.
hoşgeldin ufuk abi senin şerefine açtı bile bir şeyler beni kahveyle göderiyordu neredeyse...nkurtkaya' Alıntı:Merhaba, ben geldim. Bizim dükkana giderken bi uğrayayım dedim. Sıcak ve güneşli havada uzun yol hoşafa çeviriyo insanı yahu.
Hoşgeldin Nejat istanbulda ayakbastı alıyorlarmınkurtkaya' Alıntı:Merhaba, ben geldim. Bizim dükkana giderken bi uğrayayım dedim. Sıcak ve güneşli havada uzun yol hoşafa çeviriyo insanı yahu.
Yunus aynı şekilde düşünüyorum.yunus bager' Alıntı:Ben hiçbir aracımda lpg taktırmadım işim olmaz mantaliteme ters ya dizel ya benzin
yok ayarı bozuldu ,yok sabahları benzine al , yok sızdırmazlık testi , yok ruhsata işlimi, yok kapalı otoparklara giremez
ooohhhoooo ben uğraşama oyle
Türkiyede LPG fabrikasyon olmadığı sürece derdi bitmez bana göre nekadarda denetim altında olsa bile güvenli degilduman' Alıntı:Yunus aynı şekilde düşünüyorum.
..........kendimi çok savunmasız ve yanlız mağdur ezik hissettimmmm ;D ;D ;D lpg siz bi hayat düşünemiyorum onun kokusu soğukluğu krş krş zamlanması oohhh ;D ;Dalpaslanepli' Alıntı:Ayhan abi şimsi harakiri yapacak. Alnının çatından vuruldu bu sözlerle yemin olsun yüreği sıkıştı demedi demeyin.... Morali alt üstü oldu ;D
yunus bager' Alıntı:Türkiyede LPG fabrikasyon olmadığı sürece derdi bitmez bana göre nekadarda denetim altında olsa bile güvenli degil
Benim kocaoglan la bi alisveris merkezine daldim Ayna ile altina bakan cocuklar arabaya yaklasmadilar bile Gecdim gittimalpaslanepli' Alıntı:İtalya'da LPG kullanım %70.. Tüm avrupada teşvik ediliyor. Daha profosyonel montaj, daha doğru alt yapıyla güvenilir hale getirilir. Neden avrupada kapalı parklara giriyorlar tehlikeliyse? Demek ki bizim ülkemizde tehlikeli.... Merdiven altından kurtarmak lazım. Yoksa niye tehlikeli olsun ki...
Aslına bakarsanız benzin daha tehlikelidir ama fabrikasyon gerekli tedbirler alınmışalpaslanepli' Alıntı:İtalya'da LPG kullanım %70.. Tüm avrupada teşvik ediliyor. Daha profosyonel montaj, daha doğru alt yapıyla güvenilir hale getirilir. Neden avrupada kapalı parklara giriyorlar tehlikeliyse? Demek ki bizim ülkemizde tehlikeli.... Merdiven altından kurtarmak lazım. Yoksa niye tehlikeli olsun ki...
;D ;D ;D Aynaya gerek yokki hafif egilse şanzıman vs görünüyor zateufukozkan' Alıntı:Benim kocaoglan la bi alisveris merkezine daldim Ayna ile altina bakan cocuklar arabaya yaklasmadilar bile Gecdim gittim
Zaten onun saskinligi ile gazlimi neli bu diycek ortam olmadi birazda asagida kaldilar Kime soracak kiyunus bager' Alıntı:;D ;D ;D Aynaya gerek yokki hafif egilse şanzıman vs görünüyor zate
bu pazar sapanca'da şu 5 litrelik plastik depoya çim biçme makinaı için benzin aldım.hava sıcak falan.bir müddet bagajda durdu.tam indiricem çok tırstım bidon neredeyse patlayacak gibi şişmişti.açarken bile tırstım.en iyisi düşük voltajla çalışan elektrikli arabalar galiba benim umudun var.ya da güneş enerjisi daha da iyi...yunus bager' Alıntı:Aslına bakarsanız benzin daha tehlikelidir ama fabrikasyon gerekli tedbirler alınmış