Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,524
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alp varya ömrümü yedin ömrümü bizi dövseler yeridir demedi deme dövecekler ve haklılarrr ;D ;D

Etiketler

Bende sildim hadi beyler ortalığı toparlayalım müşteriler gelecek :smiley:

Ya işte Ufuk abi 17 lik çıtırmış ya. Aksini ispat etmek için yaptım. 17'lik çıtır olsaydı yangına körükle giderdi. Bak bir baba gibi nasıl iki dakikada toparladı.. Herkesten özür...

abi silincek ne kaldı ayhan bide alp bu iki mikroorganizmayı sil zaten her yer tertemizzz ;D

Tesekkur ediyorum JEEP ci olsunda camurdan olsun :D

Zaten heryerimiz camur bide cadde de gezer hava atar derler Valla ben cadde de madde de gezmem arkadas :D

ufukozkan' Alıntı:
Tesekkur ediyorum JEEP ci olsunda camurdan olsun :D

Zaten heryerimiz camur bide cadde de gezer hava atar derler Valla ben cadde de madde de gezmem arkadas :D
Yaa çamurlarda kurudu ne yapacaz

abi şimdi zirve yaparız seni lpg de ne yakıyor senin jeep ;D

ufukozkan' Alıntı:
Surda zirveye az kalmisdi

Tekrar dusduk 946 ya :D simdi isin yoksa boarda yaz dur

elimizi ayağımızı çekelim boarddan madara olucaz bu yaşta.hesapta vakit yakıyoruz...

yunus bager' Alıntı:
Abi zirve olunca ödül vermiyorlar hatta geveze diyenler bile var :smiley:)
....evet evet bununla ilgili konu bile açmışlarrr ;D ;D

anerkad' Alıntı:
elimizi ayağımızı çekelim boarddan madara olucaz bu yaşta.hesapta vakit yakıyoruz...
Oh yaaa Abi diyebilirim

Engin abi zirve yapicaz diye takiliyoruz isde Zirve olunca ne oluyo onuda bilmiyorumda :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR