Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,765

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
........saldır saldır ben şimdi su yaptım ya sen mikroplaş .bumu senin kankalığın hani 7 bahar kızmıycaktık kırmıycaktık birbirimizi..........insan olmadan yaklaşma banaaa :mad: :mad:

Sen gelme bak o zaman benim gerçek yüzümle tanışacaksın...

alpaslanepli' Alıntı:
Ya Ahmet abi bu kılıbığın vizesini başkası veriyor sen bilmiyorsun. Sırtındaki oklava izlerini hiç görmedin sen ;)

filmini çek buraya koy göreyim inanayım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya Ahmet abi bu kılıbığın vizesini başkası veriyor sen bilmiyorsun. Sırtındaki oklava izlerini hiç görmedin sen ;)

filmini çek buraya koy göreyim inanayım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
......kötü bir şeymi yazmışım ya ben kime ne yazıyorum bilmiyorum bir ofsayt yoktur umarımmmmm ??? ??? :smiley:

elektrik falan
ne olacak senin bu jeneratör modu halin ;D ;D
tokluk tarifesini gördün mü benim ?
hemen gelebilirim seni ziyarete ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ozaman herkesin once vize,ajans vb işlemlerini tamalayıp film için yer arayışına girelim :smiley:

Her şey hazır merak etme sen. Bir tek kadroda fazlalık var onunda ilk gezide hevesini kırarım ben daha önce sevmediğim adamlara yaptığım taktikle ;D bir gezide 4 kere kaldımmıydı batakta soğur zaten kendini karadan sulara atıverir ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Her şey hazır merak etme sen. Bir tek kadroda fazlalık var onunda ilk gezide hevesini kırarım ben daha önce sevmediğim adamlara yaptığım taktikle ;D bir gezide 4 kere kaldımmıydı batakta soğur zaten kendini karadan sulara atıverir ;D

Senden korkulur valla film içinde filmsin yani ;D

alpaslanepli' Alıntı:

Valla değil dört kez, iki kez bile kalsa bırakırım arabayı orada gelirim ;D Nasılsa sende iki tane var ;d sefam olsun

ilkakdeniz' Alıntı:
elektrik falan
ne olacak senin bu jeneratör modu halin ;D ;D
tokluk tarifesini gördün mü benim ?
hemen gelebilirim seni ziyarete ;D
.....gel arkadımda lütfen geleceğin güzargahı kordinatları birde sevip sevmediğn şeyleri bana faks larsan ben daha mutlu olurummmmmm ;)

dakaltan' Alıntı:
Valla değil dört kez, iki kez bile kalsa bırakırım arabayı orada gelirim ;D Nasılsa sende iki tane var ;d sefam olsun

Ya aRRRkadaşım benim ikinciye niye yedek parça gözüyle bakıyor millet ben anlamadım. Sen bu ara Nascar servise uğramadın galiba. Sıfırladılar motoru. Birde boyamışlar off cillop gibi. Ortak binecek ona ortaaak!!

alpaslanepli' Alıntı:
Ya aRRRkadaşım benim ikinciye niye yedek parça gözüyle bakıyor millet ben anlamadım. Sen bu ara Nascar servise uğramadın galiba. Sıfırladılar motoru. Birde boyamışlar off cillop gibi. Ortak binecek ona ortaaak!!

Ben ne gidicem Nascar'a iki günde bir, benim araba siyah. Nadir uğrayabiliyorum ;D

Neyi boyamışlar, motoru mu arabayı mı?

ayhanbursa' Alıntı:
.....gel arkadımda lütfen geleceğin güzargahı kordinatları birde sevip sevmediğn şeyleri bana faks larsan ben daha mutlu olurummmmmm ;)

bulgaristan üzerinden gelecem ;D

Ayhan bu avatarı ben gelmeden öncede koymuştu İbrahim. Aklınca bak ben böyle yüzüne bakılmaz bir tipim imajı vermeye çalışıyor. Gelmeyesin diye yapıyor yani. Ama geçecen onu her yerde videoların her yerde resimlerin.. Yemezler bu saatten sonra.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri