Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,773
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
bulgaristan üzerinden gelecem ;D
gel ne olusan nerden gelirsen gel aman be arkadaşımmmm..........alpaslan sende gel bir kiş daha geldimi kahvede okeye başlarızzz ;)

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhan bu avatarı ben gelmeden öncede koymuştu İbrahim. Aklınca bak ben böyle yüzüne bakılmaz bir tipim imajı vermeye çalışıyor. Gelmeyesin diye yapıyor yani. Ama geçecen onu her yerde videoların her yerde resimlerin.. Yemezler bu saatten sonra.

ben ne tipsizler gördüm vızzzzzz gelir
iskenderciye kadar gider ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhan bu avatarı ben gelmeden öncede koymuştu İbrahim. Aklınca bak ben böyle yüzüne bakılmaz bir tipim imajı vermeye çalışıyor. Gelmeyesin diye yapıyor yani. Ama geçecen onu her yerde videoların her yerde resimlerin.. Yemezler bu saatten sonra.
................senin yatacak yerin yok demedi demeeeeeee ;D

dakaltan' Alıntı:
Ben ne gidicem Nascar'a iki günde bir, benim araba siyah. Nadir uğrayabiliyorum ;D

Neyi boyamışlar, motoru mu arabayı mı?

Araba daha önce boyandı. Motoru boyalmışlar. Görsen motoru yakasın gelir ;D yansada bir motor insede boyansa inince dersin. Ben şahsen dedim. Hatta yakmak için uğraştım bugün. Bıraktım servisede ama yakamamışım. Sadece hortum patlamış ;D

Biri bir liftte öbürü öbür liftte kardeş kardeş duruyor. Bende İbraaam'ın forduyla geziyorum şu an ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Araba daha önce boyandı. Motoru boyalmışlar. Görsen motoru yakasın gelir ;D yansada bir motor insede boyansa inince dersin. Ben şahsen dedim. Hatta yakmak için uğraştım bugün. Bıraktım servisede ama yakamamışım. Sadece hortum patlamış ;D

Biri bir liftte öbürü öbür liftte kardeş kardeş duruyor. Bende İbraaam'ın forduyla geziyorum şu an ;D

laaaaaa
bende sayıyom sayıyom biri eksik
çok olunca zaptetmek zor oluyor tabiiiii
;D

ayhanbursa' Alıntı:
gel ne olusan nerden gelirsen gel aman be arkadaşımmmm..........alpaslan sende gel bir kiş daha geldimi kahvede okeye başlarızzz ;)

Bak bak çaktırmadan gelirseniz kahvede çayına takılırız yönlendirmesi yapıyor. Bu adamı iskenderciye rastlamayalım diye yolda direk kahveye paraşütle atar ha ;D

ayhanbursa' Alıntı:

Mevlana gibi adam, hala uğraşıyorsun ;D araban da sanayiden çıkmıyor bu yüzden ;D bence Ayhan'ım la iyi geçin ;D

dakaltan' Alıntı:
Valla değil dört kez, iki kez bile kalsa bırakırım arabayı orada gelirim ;D Nasılsa sende iki tane var ;d sefam olsun

itina ile çamurdan araba çekilir 7/24 ;D

birazda avatrda yeni nesil olsun ...... megolamanım ya ......benim oğlan AYHANCAN.........ismde delikanlıda gerçekkk ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri