Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,765
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Eee hocam film istedin. Alpi'yi düşünsene 30 denizcinin ortasında, kumsalda ;D Daha iyi konu mu olur. Konulu komedi filmi ;D Birde karada ne hükmü var diyor. Sen nasıl o kırmızı aracınla denizde gidiyorsan, bahriyeli de karada gider gülüm ;D Hatta caNNım ;D

Yahu gelemeyeceğin yere gidecem yapamayacağım şeyide yapacam deme aRRRkadaşım. İcraatını görelim. Unutma kamera sürekli açık bende.
Demedi demeyin millet! bu kayıkçının katıldığı ilk gezide bu kahveye çooook video düşer. Ama tabi katılabildiği bir gezi olursa. Vizesi yokmuş geziler için ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
habertürkü açın ama temiz hislerle bakın plotoniğim olr kendisii.................. ;) ;)

bana bak ne o elektrik alma yorumları falan
hişşşşşşşşşşşşşşşş

alpaslanepli' Alıntı:
Ben gir dersem girerler girme dersem girmezler. caNNım! sen anlamazsın biraz kalas kalırsın bu konulara.. ;D
........saldır saldır ben şimdi su yaptım ya sen mikroplaş .bumu senin kankalığın hani 7 bahar kızmıycaktık kırmıycaktık birbirimizi..........insan olmadan yaklaşma banaaa :mad: :mad:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Desene Sahil Güvenliği yeniden çekiyoruz ;D Ya da Sahil Güvensiz ;D ;D ;D

Allah karnım ağrıdı, kafama geçiriyordum lap topu, hay çok yaşa hocam ;D

düşünsene alpi kırmızı şortuyla pamela anderson rolünde ağır çekim koşuyor kumlarda. Ergun Abinin çektiği görüntüdeki gibi ;D piyuuuu

koptum ben 5 dak müsaade ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yahu gelemeyeceğin yere gidecem yapamayacağım şeyide yapacam deme aRRRkadaşım. İcraatını görelim. Unutma kamera sürekli açık bende.
Demedi demeyin millet! bu kayıkçının katıldığı ilk gezide bu kahveye çooook video düşer. Ama tabi katılabildiği bir gezi olursa. Vizesi yokmuş geziler için ;D

onun gemici kağıdı var vizeye ihtiyacı yok :p

dakaltan' Alıntı:
Allah karnım ağrıdı, kafama geçiriyordum lap topu, hay çok yaşa hocam ;D

düşünsene alpi kırmızı şortuyla pamela anderson rolünde ağır çekim koşuyor kumlarda. Ergun Abinin çektiği görüntüdeki gibi ;D piyuuuu

koptum ben 5 dak müsaade ;D ;D ;D

pamela'ya hararete girer bu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dakaltan' Alıntı:
Amaaannn düşündüğün şeye bak caNNım, kabak lastik izini bulup takip ettimmiydi şak diye bulurum seni. Zaten araban kırmızı, 40 kmden belli olur üzülme sen ;D

ha ha benim izleri takip edebilecek olsan off-road'cu derlerdi sana kayıkcı değil ;D

alpaslanepli' Alıntı:
ha ha benim izleri takip edebilecek olsan off-road'cu derlerdi sana kayıkcı değil ;D
...........seni kuma sokadım ama ne işşşşşşşşşş ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
benim facede ki resme yaptığın yorumu diyorum ben
......kötü bir şeymi yazmışım ya ben kime ne yazıyorum bilmiyorum bir ofsayt yoktur umarımmmmm ??? ??? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri