Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,759
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
.yemin et böylemi sıra savma meselesimi bu acaba .ah be blader .yanlış anlamada ben seninle neden daha önce tanışmadım ya .........herşeyin kötü olsa ki değil....10 numara adamsın ........enbaşta alpaslanı n ne mal olduğunu çözmüşsün bu bile seni ayrıcalıklı yapar.... arkadaşımmmm ;D ;D ;D

ayhan sendemi bahriyeli oldun oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
.yemin et böylemi sıra savma meselesimi bu acaba .ah be blader .yanlış anlamada ben seninle neden daha önce tanışmadım ya .........herşeyin kötü olsa ki değil....10 numara adamsın ........enbaşta alpaslanı n ne mal olduğunu çözmüşsün bu bile seni ayrıcalıklı yapar.... arkadaşımmmm ;D ;D ;D

Valla ben onun nasıl bir adam olduğunu sanayide yemek ısmarladığında elinin titreyişinden anladım. O yüzden anlatma bana Ayhan'ım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bak oynatırım ama Face de ki resmindeki bakışı isterim ;D Hani şu Ayhan'ın terbiyesiz yorum yazdığı altına ;D

sıkma canını ben yazdım tokluk tarifesini
sıkıyorsa devam etsin jeneratör modunda ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Yok be hocam, medeni insanlardır denizci milleti, ne gerilicez ;D Eğlenir keyfimize bakarız ;D Alpi'ye su sıçratırız, olmadı kolundan bacağından tutar sallar denize atarız. Alpi gerilsin ;D

Ama dikkatimi çekiyor bütün actionlar Alpaslan'a oluyor ;D Bizde orda çekirdek çitlermişiz ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya ben İstanbul'da bile bu kadar fırıldağını görmedim. Yok artık yaaa.. Gelme kaRRRdeşim gelme! yanlış adamla ahbap olmuşuz ne bilelim öğreniyoruz tecrübe ediyoruz işte :mad:
.......ya bak arkadaşım sen alfonse yede böyle yapmışsın adam kızmış kırılmış ve senin yüzünden artık siteyede girmiyor sen nasıl bir insansın arkadaşımmmmmmmmmm...............caNNım da yok girmem artık dedi o varken ....kendine bir çeki düzen var yaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Gerek yok Üstad, her hafta sonu oradayım artık, nasılsa denk gelecek ;D

İşte tecrübesiz diyorum çömez diyorum inanmıyorsunuz. Adam karadan anlamıyor ki. Ormanlıyı videodan benim arabanın içinden izlemiş bir tek ;D 40 km sahil sana nerden denk geleceğiz... Landcılarda orada kamptaydı o gün. Karşılaştık mı? yok...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ama dikkatimi çekiyor bütün actionlar Alpaslan'a oluyor ;D Bizde orda çekirdek çitlermişiz ;D ;D ;D

Eee hocam film istedin. Alpi'yi düşünsene 30 denizcinin ortasında, kumsalda ;D Daha iyi konu mu olur. Konulu komedi filmi ;D Birde karada ne hükmü var diyor. Sen nasıl o kırmızı aracınla denizde gidiyorsan, bahriyeli de karada gider gülüm ;D Hatta caNNım ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.......ya bak arkadaşım sen alfonse yede böyle yapmışsın adam kızmış kırılmış ve senin yüzünden artık siteyede girmiyor sen nasıl bir insansın arkadaşımmmmmmmmmm...............caNNım da yok girmem artık dedi o varken ....kendine bir çeki düzen var yaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D

Ben gir dersem girerler girme dersem girmezler. caNNım! sen anlamazsın biraz kalas kalırsın bu konulara.. ;D

dakaltan' Alıntı:
Eee hocam film istedin. Alpi'yi düşünsene 30 denizcinin ortasında, kumsalda ;D Daha iyi konu mu olur. Konulu komedi filmi ;D Birde karada ne hükmü var diyor. Sen nasıl o kırmızı aracınla denizde gidiyorsan, bahriyeli de karada gider gülüm ;D Hatta caNNım ;D
:'( :'( :'( :p :p :p

habertürkü açın ama temiz hislerle bakın plotoniğim olr kendisii.................. ;) ;)

alpaslanepli' Alıntı:
İşte tecrübesiz diyorum çömez diyorum inanmıyorsunuz. Adam karadan anlamıyor ki. Ormanlıyı videodan benim arabanın içinden izlemiş bir tek ;D 40 km sahil sana nerden denk geleceğiz... Landcılarda orada kamptaydı o gün. Karşılaştık mı? yok...

Amaaannn düşündüğün şeye bak caNNım, kabak lastik izini bulup takip ettimmiydi şak diye bulurum seni. Zaten araban kırmızı, 40 kmden belli olur üzülme sen ;D

dakaltan' Alıntı:

Desene Sahil Güvenliği yeniden çekiyoruz ;D Ya da Sahil Güvensiz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.