Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,755
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Şu sezon bir açılsın hepinizden iyi perfonmanslı bir komedi filmi bekliyoruz arkadaşlar artık mekan Bursa mı olur yoksa Ormanlı sahili mi bilemem ama bekliyoruz yani ;D

Aslında toplaşıp bir Ormanlı yapmak farz oldu. Mangallı, çadırlı olsun ki rakımızı da içebilelim. Eeee ne zaman gidiyoruz şimdi ??? Hadi Ergun Abim yap bir organizasyon da kalabalık olmadan 6-7 araba gidelim. Ahmet Abi de gelir belki İstanbul'a....

Etiketler

Şu sezon bir açılsın hepinizden iyi perfonmanslı bir komedi filmi bekliyoruz arkadaşlar artık mekan Bursa mı olur yoksa Ormanlı sahili mi bilemem ama bekliyoruz yani ;D

filmin finansı sana ait ;D

Biz buna kafa patlatıyoruz sen merak etme. Tecrübe kazanmak için karakter oyuncularıyla bir kaç kısa deneme yapıyoruz şu an. Bir iki aya bomba kurgularla bomba videolar düşer ;D

yav ne diyorsunuz siz
tok karnına dediniz
yemek yemek ayrı şey tok karnına olmak ayrı şey
o yazdığım tokluk tarifesi
;D ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Aslında toplaşıp bir Ormanlı yapmak farz oldu. Mangallı, çadırlı olsun ki rakımızı da içebilelim. Eeee ne zaman gidiyoruz şimdi ??? Hadi Ergun Abim yap bir organizasyon da kalabalık olmadan 6-7 araba gidelim. Ahmet Abi de gelir belki İstanbul'a....

Sen gelme arkadaşım seninle uğraşamayız orada. Saplan kurtaralım saplan kurtaralım bu ne ya. Gezmeye mi gidiyoruz kurtarıcı hizmeti vermeye mi?

Yaşasın PRK(Peynir Rakı Kavun)
Konu: FW: RAKI!!
İçki yasaklanabilir.
Açık söyleyeyim, bence mahsuru yok.
Ama rakı asla...

Çünkü takunyalılar öyle zanneder ama, aslında "içki"
değildir rakı.

Yurt sevgisidir örneğin.
İki tek attın mı "n'olacak bu memleketin hali?" diye
endişelenmezsin aksi
olsa... Tıp bazen çaresizdir, o ilaçtır.
Gurbete bile iyi gelir.

Kontörsüz muhabbettir.
Büst gibi oturan adamın bile çenesini açar,
gülümsetir. Kahkahadır.
Hatıraları kaydeden hard disk'tir.

Botoks'tur bir nevi.
En kaknemi bile bir başka görünür gözüne.
Çirkin kadın yoktur, az rakı vardır... İçilir,
güzelleşilir.

Herkesin gençlik hatası olabilir. Bira içersin.
Sonradan para kazanıp tenise başlayınca, şarap içmeyi
matah zannedersin.
Amerika'da TIR şoförlerinin içtiği viskinin dublesine
Etiler'de TIR parası
ödersin, ayrı...
Ama kürkçü dükkânıdır.
Döner dolaşır, gelirsin...

Orhan Gencebay'dır.
Entel barlarda, sosyete kulüplerinde dinlemeye
utanırsın... Ama hepimiz
biliriz ki, ezbere bilirsin... İstediğin kadar ağız
burun kıvır, altın
plağı hep o alır... Tatlıses'tir.
Realite'dir.

Çocuktur, ağlarsın. Hele beyaz "p"eynir ile "k"avun
olursa sağında
solunda. Örgüttür.
PRK...
Ama bölücü değil, birleştirici... Türk'ü de içer,
Kürt'ü de, Laz'ı da...
Sor bak, Ermeni'si de, Rum'u da, Yahudi'si de...

AB'cidir.
Çünkü Rum öyle bir meze yapar ki, helali hoş olsun,
Kıbrıs'ı veresin gelir...

Madem yasaklayacaksın rakıyı...
Neden balık avlıyorsun o zaman?
Şerbetle mi yiyeceksin lüferi?
Ne anlamı var deniz börülcesinin, rokanın, radikanın,
cibezin... İnek
miyiz biz? Yoksa Şakşuka'yı şarkı mı zannediyorsun
sen?

Yanlış şiir okuyorsun, hapse giriyorsun...
Oku bak ne diyor dünya güzeli Orhan Veli...
Şiir yazıyorum
Şiir yazıp eskiler alıyorum
Eskiler verip musikiler alıyorum
Bir de rakı şişesinde balık olsam...

;D

ayhanbursa' Alıntı:
.............banada izin alsana ...ama karımla boşanmak istemiyorum ben yaşlı bir insanım birdaha evlenmek için koşturamammmm ;)

Gelip koparacam seni Bursa'lardan. İstanbul insanı yapacam seni.
Sen bu hafta sonu gelme bak ben seni ne yapıyorum ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Sen gelme arkadaşım seninle uğraşamayız orada. Saplan kurtaralım saplan kurtaralım bu ne ya. Gezmeye mi gidiyoruz kurtarıcı hizmeti vermeye mi?

Ben kurtarıcımı yanımda getiririm, daha olmadı arkadaşları ararım tekneyle gelir denizden çekerler, nedir yani? Senin gibi etrafa rahatsızlık vermeden hallederim işimi ben ;D

..........yazı bilmemde sonbahr yada kışa herkesi bursaya getiricem büyük bir organize olacak herkesi kumada sokacam denizede......... ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

Hehe bende böyle yazardım fakat nedense bir zamanlar bende saplanırdım :smiley: Ne günlerdi bee ;D Hadi Alpaslan topla herkesi batmaya gidelim ;D ;D

Abi dur attık ortaya bişey en külfetlisi bize denk geldi :smiley: Bu oyuncuları maddi olarak desteklemek zor gelir bana ;D

bende oynarım ama karnımın doyması lazım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Gelip koparacam seni Bursa'lardan. İstanbul insanı yapacam seni.
Sen bu hafta sonu gelme bak ben seni ne yapıyorum ;)
.............üç tane düğün iki sünnet ..bir tane sade nikah var be arkadaşımm....bilmiyorum ...sende beni kötü lanse edip adımı yalancı çıkarıcan ama hayırlısıı ??? ??? ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR