Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,741

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Selamun aleykum. Herkese iyi deceler. (Ayhan ve kayıkçı hariç ;D) Videolar geldide ne iş seyretmediniz mi? Yorumlamamışsınız ??? Ayhan pintisi rüşvet verdi diyeceğim mümkün değil. Sebep....sebep....sebep......

hoş geldinde okadar reklam ettiğin kadar bir şey yok vasat ???

ayhanbursa' Alıntı:
arkadaşım sen ford çusun bak bakayım benim jeep e böyle bir araç verip üste 7500 verelim diyor sen nedersin nede olsa sende ford filosu varrrr..http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_orjinal_kisa_bir_sure_icin-47WQQaXQQ11720415WQQpXQQdisplayitem

86 model
avrupa versiyon, bunları bizim piyasada bilen pek yok bilirsin ama sen bilirsin tabii,
arkadaşım benim filo 2005 ve üstü ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ibrahime sorduk da laf olsun muhabbet olsun diye oda beşikmi sallıyor ne yapıyor yada anlamadı tutuk oluyo bazrn ooo ;D

yok be birader
benim laptop kitleniyor sürekli aç kapa yapıyorum
asfaltı öpmesine bir parmak kaldı

alpaslanepli' Alıntı:
Ahmet abiiiii !!! ağzından bal damlıyor ;D Ama çok bonkörsün bisiklet etmez onun araba ;D

vallahi bodrumda benim kızın bisikleti var onu vereceğim yenisinimi alacaktım ???

ayhanbursa' Alıntı:
.ama sabit bir ziyaretçi var okesin alp dır

he he sakil insan tutturdun sanıyorsun değil mi? Eve daha şimdi girdim.
He bu arada tamam ben Ergun abiyle sık görüşüyorum ama aynı evde de yaşamıyorum. Gitmişsin ona diyeceğini bana özelden yazmışsın şaşkın! Gerçi sanada hak veriyorum. Ben herkes olabilirim ;D

ahmetergun' Alıntı:
hoş geldinde okadar reklam ettiğin kadar bir şey yok vasat ???

Abi niye yaa. Amacına hitap ediyor. ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
86 model
avrupa versiyon, bunları bizim piyasada bilen pek yok bilirsin ama sen bilirsin tabii,
arkadaşım benim filo 2005 ve üstü ;D

Ya ne ciddi cevap veriyorsun o aracı buna bırak üstüne fark vermeyi üste para isteyip takaslarlar anca. Ayak yapıyor. Attı linki kahveye ki millet baksın desin ki heee 10 bin liralık arabanın üstüne 7500 fark veriyorlarsa bunun araba 17-18 ediyor ??? nerdeeeee ;D

ahmetergun' Alıntı:
vallahi bodrumda benim kızın bisikleti var onu vereceğim yenisinimi alacaktım ???

He tamam abi kız bisikletiyse ve sıfır değilse olur o zaman.. ;D

Herkese iyi akşamlar, İbraaam ve Alpi hariç :smiley: Kayıkçı kadar taş düşsün kafanıza.

Videoları izledim, herkesin çok eğlendiği belli oluyor, hem de bizsiz. Bunu yazdık bir kenara.. Ana fikir; Ergun Abi'nin elinde video kamera varsa kaçacaksın, Alpi'nin elinde kamera varsa kafasında kıracaksın. ;D Bu ikili kamerayı silah gibi kullanabiliyor. Allah düşürmesin. Gül gibi Ayhan'ıma neler yapmışlar ;D

birader bu eleman araca hız sabitleyici var diye yazmış
tuğlamı kullanıyor hızı sabitlemek için ;D

dakaltan' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar, İbraaam ve Alpi hariç :smiley: Kayıkçı kadar taş düşsün kafanıza.

Videoları izledim, herkesin çok eğlendiği belli oluyor, hem de bizsiz. Bunu yazdık bir kenara.. Ana fikir; Ergun Abi'nin elinde video kamera varsa kaçacaksın, Alpi'nin elinde kamera varsa kafasında kıracaksın. ;D Bu ikili kamerayı silah gibi kullanabiliyor. Allah düşürmesin. Gül gibi Ayhan'ıma neler yapmışlar ;D

ibraaam kadar taş düşsün asıl kafana 107 kilo ;D

dakaltan' Alıntı:

aRRRkadaşım artislik yapma nereye gitsek haber veriyoruz. Kılıbıksın ne yapalım bir izin alıpta gelemedin daha. Benim suçum mu? Bir dahakine ben konuşayım yengeyle bari bu ne yaa ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR