Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,004
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
aRRRkadaşım artislik yapma nereye gitsek haber veriyoruz. Kılıbıksın ne yapalım bir izin alıpta gelemedin daha. Benim suçum mu? Bir dahakine ben konuşayım yengeyle bari bu ne yaa ;D

Gerçekten mi? Yapar mısın bu iyiliği bana ;D Hem senden de kurtulmuş olurum bu arada ;D

Etiketler

dakaltan' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar, İbraaam ve Alpi hariç :smiley: Kayıkçı kadar taş düşsün kafanıza.

Videoları izledim, herkesin çok eğlendiği belli oluyor, hem de bizsiz. Bunu yazdık bir kenara.. Ana fikir; Ergun Abi'nin elinde video kamera varsa kaçacaksın, Alpi'nin elinde kamera varsa kafasında kıracaksın. ;D Bu ikili kamerayı silah gibi kullanabiliyor. Allah düşürmesin. Gül gibi Ayhan'ıma neler yapmışlar ;D
[........cannım benim ben alp le mesafe koyup seninle mi samimi olsam ne yapsam ya sen bayağı güzel bir insansın ...en başta insansınnn ;)

alpaslanepli' Alıntı:
İbrahim Ayhan'ın kafaya da bir düşsene tok karnına ;D

zorlama beni şimdi
2 porsiyon iskender kallavi bir de bol köpüklü ayran olacak üstüne 1,5 künefe
eh şöyle varsa meyva karışık olacak
cigara mı tellendirecem bol köpüklü sade kahvemi içecem üstüne maden suyu içecem
tok olmam bayaa zor oluyor
;D ;D ;D
ben onun işni aç karnına da hallederim ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
birader bu eleman araca hız sabitleyici var diye yazmış
tuğlamı kullanıyor hızı sabitlemek için ;D
..........valla ne bileyim taşmı koyuyor sopamı ....7500 vereyim deyince üste bi düşündüm amaaa ;D..........o ford bana bir tata alsa çift kabin kalan tüm parayıda tataya harcarımmmm.offffff derimmm ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Gerçekten mi? Yapar mısın bu iyiliği bana ;D Hem senden de kurtulmuş olurum bu arada ;D

Sen daha tecrübesizsin işte. Ahh ahh laf dinlemiyor ki. Bu kafayla zor gelir bu gezilere. Herkes beni araya sokuyor izin alabilmek için eşinden haberin var mı senin.

ilkakdeniz' Alıntı:
zorlama beni şimdi
cigara mı tellendirecem bol köpüklü sade kahvemi içecem üstüne maden suyu içecem
;D ;D ;D

Yaz yaz sen bunları da İstanbul'a gelirsen başımıza geleeği bilelim. Hadi burada kalabalığız, hesabı paylaşır öderiz de, Bursa'da ayhan'ı hayatta denk getiremezsin gibi geliyor. Bu nedir arkadaşım ya, Afrika'da bu kadar kaloriyle bir ay geçiniyor adamlar ;D Maşallah diyelim de nazar filan değer, benden bilirsin ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
zorlama beni şimdi
;D ;D ;D

çocuk ;D zafiyet geçrecek açlıktan vahvahvah

Şu sezon bir açılsın hepinizden iyi perfonmanslı bir komedi filmi bekliyoruz arkadaşlar artık mekan Bursa mı olur yoksa Ormanlı sahili mi bilemem ama bekliyoruz yani ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
zorlama beni şimdi
;D ;D ;D

Oy oy Ayhan hesabı topladım gittiğimiz yerin fiyat listesine göre 64 lira tuttu sende bir simit yesen etti 65 ... Dikkat et İbrahim Bursa'ya gelirse yandın ;D

dakaltan' Alıntı:
Yaz yaz sen bunları da İstanbul'a gelirsen başımıza geleeği bilelim. Hadi burada kalabalığız, hesabı paylaşır öderiz de, Bursa'da ayhan'ı hayatta denk getiremezsin gibi geliyor. Bu nedir arkadaşım ya, Afrika'da bu kadar kaloriyle bir ay geçiniyor adamlar ;D Maşallah diyelim de nazar filan değer, benden bilirsin ;D

hoca ben 3 sene güreşmiş 7 yıl boks yapmış adamım
hayatta kaçamaz
;D

alpaslanepli' Alıntı:
aRRRkadaşım artislik yapma nereye gitsek haber veriyoruz. Kılıbıksın ne yapalım bir izin alıpta gelemedin daha. Benim suçum mu? Bir dahakine ben konuşayım yengeyle bari bu ne yaa ;D
.............banada izin alsana ...ama karımla boşanmak istemiyorum ben yaşlı bir insanım birdaha evlenmek için koşturamammmm ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR