Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,834
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

hakki' Alıntı:
ama gercekten üzüldüm yani hemde bi yüz yüze tanışmış olurduk hemde ilk bi deneyim yaşardım alpaslan abi
işallaj bidahaki organizasyonlara ;)

Aman aman ilk deneyimini Alpaslanla yaşamadığın iyi olmuş. Off roadtan soğurdun. Tamam Ergun Abi var ama Alpaslanla tanışıp ne yapcan. Aha bak Ayhan'a tanıştı da ne oldu. Ödediği hesapla kaldı.. ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Tabi canım. Benim kızada ördek aldım. Çok sıkı bahriyeli yetiştiriyorum. Düşün yaşı daha 3,5... ;D

breh breh
bu bahriyelinin şimdi 12 metre yelkenlisi mi varmış
beim arkadaşımda da 2 metre pancar motorlu kayık var meriç fethetmediğimiz yer kalmadı
;D

dakaltan' Alıntı:
Aman aman ilk deneyimini Alpaslanla yaşamadığın iyi olmuş. Off roadtan soğurdun. Tamam Ergun Abi var ama Alpaslanla tanışıp ne yapcan. Aha bak Ayhan'a tanıştı da ne oldu. Ödediği hesapla kaldı.. ;D

bencede bahriyeli haklı :'(

dakaltan' Alıntı:

alpaslan abi ya nie herkes böyle dio ;D
herkes alpaslanabinle gitme tanışma boşver flan diyo anlamadım ben :D

hakki' Alıntı:
alpaslan abi ya nie herkes böyle dio ;D
herkes alpaslanabinle gitme tanışma boşver flan diyo anlamadım ben :D

bna kimse demiyor öyle bişey
ulan diyorum yaaa
kimse beni sevmiyo diye valla doğru

;D

ilkakdeniz' Alıntı:
breh breh
bu bahriyelinin şimdi 12 metre yelkenlisi mi varmış
beim arkadaşımda da 2 metre pancar motorlu kayık var meriç fethetmediğimiz yer kalmadı
;D

komando bahriyelilere bulaşma yolun sonra bir vapura düşer arabalı şehirhatları karışmam sonra denizde biz ne komandolar gördük hepsi kuzu oluyor ;D ;D ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok Ahmet abi taktı bana bugün. Bu kayıkçı fena etkiledi anlaşıldı. Ben pazartesi ıcetea nin içine attımmıydı fare ilacını tamamdır. Ahmet abi yine sever beni zamanla ;D

Kola almazsan gelmem artık, ne o ice tea - ice tea. Bir de ucuza gelsin diye 2.5 litre aldırmış. Bütün gün onu içtik.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR