Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,840
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

hakki' Alıntı:
yok alpaslan abi ya ayarlamaya çalışıyodum pazar gününü malesef böle bi vukuat yaşandı ergun abiylede konuştum zaten hatta dün biraz denedim pedallara basmayı ama daha doğru dürüst yürüyemiorum bile abi :(

Çok geçmiş olsun..

Etiketler

ahmetergun' Alıntı:
iyi geceler dim çayına of road ve rafting yapmaya gittinizmi üstad ;D

Alanyayi defenderlar basmis her taraf defender yahu :D :D dim cayindan filan bikdim artik :smiley: Havuzda klasik aile muhabbeti yapdik Bonus bonus :smiley:

hakki' Alıntı:
yok alpaslan abi ya ayarlamaya çalışıyodum pazar gününü malesef böle bi vukuat yaşandı ergun abiylede konuştum zaten hatta dün biraz denedim pedallara basmayı ama daha doğru dürüst yürüyemiorum bile abi :(

Biliyorum biliyorum şaka yapıyorum. Ergun abiyi arayıp gelemiyeceğini söylediğinde biz beraberdik. Duydum.. Çok geçmiş olsun. Gerçi iyi olmuş gelemediğin. İlk off-road deneyiminde batıp kalan olmuş olabilirdin. Saplanıp kalmaya çok müsait yerlere gittik.

alpaslanepli' Alıntı:
Bu ne yaaa. Eline şişme bot alan bahriyeliyim diyor. Bendede deniz yatağı ve şambriyel var. Bende denizciyim anasını satayım bundan sonra ;D

alpaslan bende de kolluk ve sosis var ben de bahriyeliyim o zaman
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Biliyorum biliyorum şaka yapıyorum. Ergun abiyi arayıp gelemiyeceğini söylediğinde biz beraberdik. Duydum.. Çok geçmiş olsun. Gerçi iyi olmuş gelemediğin. İlk off-road deneyiminde batıp kalan olmuş olabilirdin. Saplanıp kalmaya çok müsait yerlere gittik.

ama gercekten üzüldüm yani hemde bi yüz yüze tanışmış olurduk hemde ilk bi deneyim yaşardım alpaslan abi
işallaj bidahaki organizasyonlara ;)

alpaslanepli' Alıntı:

adama bak utanmasa iyiki kırdın parmağını diyecek ???

walla deniz diyorum ama kızmassın dimi alpaslan abi :D

ufukozkan' Alıntı:
Hani video filan yokmu biseyler :smiley:

Abi videolar üzerine pazarlıklar sürüyor. Prensip olarak anlaşma masasından kalkmadan karar vermiyoruz. Ayhan en son Bursa'da bir daire bir XJ JEEP ve 10 bin lira nakit teklif etti koymayalım diye. Ergun abi daire iki tane olsun diyor. Henüz anlaşamadık yani.. Ama düşün videolar ne ses getirecek! dönen pazarlık rakamlarından tahmin et ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR