Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,840
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
.....arkadaşım lütfen uslubunn değişti geliriz bak alpslan ile kalırız sen de 1 haftaa...... yıkılırsın 1 ay kendine gelemezsin .kabusun olurzzz ;D ;D

allah korusun
;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
iskender nasıldı iskender
boşver kayıkçıyı Sahil Güvenlik'ten tanıdıklarım var hallederiz
;D

Sahil Güvenlik deyince aklıma geldi, Sahil Güvenliğin kuruluşunun 75nci yıl dönümü nedeniyle ortaklaşa İstanbul Boğazı'nda düzenlediğimiz yarıştan bir görüntü :smiley:

Ekrem-Deniz.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
İskender çok iyiydi de doymadım ki... Tam 1,5 söyleyecektim. Ayhan zıpladı hemen bize birer iskender diye... E doymadık tabi ;D
.....mikrop sun desem alınma falan yapmazsın dimiiii ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İskender çok iyiydi de doymadım ki... Tam 1,5 söyleyecektim. Ayhan zıpladı hemen bize birer iskender diye... E doymadık tabi ;D

nereye kadar bu pintilik insanın sadece paraya değil sosyal ilişkilere de ihtiyacı var arkadaşa ihtiyacı var
nereye kadar ;D ;D

dakaltan' Alıntı:
Sahil Güvenlik deyince aklıma geldi, Sahil Güvenliğin kuruluşunun 75nci yıl dönümü nedeniyle ortaklaşa İstanbul Boğazı'nda düzenlediğimiz yarıştan bir görüntü :smiley:

Ekrem-Deniz.jpg

kutarmaz seni
;D

ayhanbursa' Alıntı:
.....arkadaşım lütfen uslubunn değişti geliriz bak alpslan ile kalırız sen de 1 haftaa...... yıkılırsın 1 ay kendine gelemezsin .kabusun olurzzz ;D ;D

Ohoooo Ayhan da sattı bizi. Alpaslanla ortak hareket ediyor. Daha da bulaşmam ben Alpi'ye...

dakaltan' Alıntı:

Ekrem-Deniz.jpg

Bu ne yaaa. Eline şişme bot alan bahriyeliyim diyor. Bendede deniz yatağı ve şambriyel var. Bende denizciyim anasını satayım bundan sonra ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hakkı bende geliyorum Ormanlı'ya diye kırdı parmağını diyorlar doğru mu?

yok alpaslan abi ya ayarlamaya çalışıyodum pazar gününü malesef böle bi vukuat yaşandı ergun abiylede konuştum zaten hatta dün biraz denedim pedallara basmayı ama daha doğru dürüst yürüyemiorum bile abi :(

sıgara molası birde arabayı yıkıycam......... netin kotası dolmasın pc yi kapatıcam gitti sanmayınnn ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR