Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,846

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Boşalmadı boşalmadı. Ayhan özelden videoları yayınlamayalım diye pazarlık yapıyor. ;D Ergun abide videoları hazırlıyor. E geriyede sen ben vardık zaten...

Heee bide işte kalpli balıklı biri var tanımıyom ;D

Ahmet Abi seni görmezden geliyor bak, demedi deme ;D

geldim geldim buralardayımm...........festival gezilerinin olduğu bir bölüm vardı 4 sayfa toplu olarak onu bulamıyorum gören varmı........

alpaslanepli' Alıntı:
Gördüm aRRRkadaşım gördüm. Buda google da görsellerde var orada da gördüm. ;D

Vardır, goblin teknesinin boğaz yarışında çekilmiş bir fotoğrafı... Bizim tekne bundan daha büyük ;D Ama sallantı havası var ya, seversin diye koydum ;D

dakaltan' Alıntı:
Vardır, goblin teknesinin boğaz yarışında çekilmiş bir fotoğrafı... Bizim tekne bundan daha büyük ;D Ama sallantı havası var ya, seversin diye koydum ;D

Sevmem arkadaşım sevmem. Bir tek Osman abinin kayığını severim ben. En güzel taşıt binebildiğin taşıt ;D

dakaltan' Alıntı:

miço ya ihtiyacınız varmı yarışlarda miçoluk yapılır ???

ahmetergun' Alıntı:
miço ya ihtiyacınız varmı yarışlarda miçoluk yapılır ???

Ne demek abim, bizim tekne marina fiyatları yüzünden gökovada.. Ama burada bir sürü yarışan tekne sahibi arkadaşımız var. Çevremiz geniştir. (Bel çevresi değil) ;D Ayarlarım ben sana...

yav ne bu gece tekne muhabbeti sarmış kahveyi
uçamayan var yüzemeyen var lütfen genele hitap eden konuları tartışalım
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sen kendini nerelere verdin biRRader ya. Kendine gel alooo. ;D
ben ben değilim artık noldu yenilik varmı kim geldi çayda yok burda yaa ;D

dakaltan' Alıntı:
Ne demek abim, bizim tekne marina fiyatları yüzünden gökovada.. Ama burada bir sürü yarışan tekne sahibi arkadaşımız var. Çevremiz geniştir. (Bel çevresi değil) ;D Ayarlarım ben sana...

gördünmü bak alpaslan sendaha nerde oturduğumu unutuyorsun ??? kıvır ::smiley:geri vites ;D :D ;D :D :D :D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR