Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,829

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
O tam olarak öyle değilmiş. Alpaslan gözü kesmediği yere acemisin diye önce seni gönderir, geçemezsen videoya çekr, burada yayınlar. Geçersen de görmezden gelir... ;D

ben bidahaki geizde bunu göz önünde bulunduruyim :smiley:

yahu iki gün kaybolduk 1.5 sayfa ilerlemiş kahve. son 3 satte 16 sayfa. Malzeme vermesek muhabbet mi olur. Yoksa ben suyuda severim denizide ataköy marinayı yakarım dedim yaktım mı? yakmadım niye? e çünkü orada demirli benim yatta :smiley:

Ayhan seni en pahali yere goturmus kiymetini bil :D :D

Birde ten uyusmasi sonuclarini goremedim ne olduki :D :D

alpaslanepli' Alıntı:
yahu iki gün kaybolduk 1.5 sayfa ilerlemiş kahve. son 3 satte 16 sayfa. Malzeme vermesek muhabbet mi olur. Yoksa ben suyuda severim denizide ataköy marinayı yakarım dedim yaktım mı? yakmadım niye? e çünkü orada demirli benim yatta :smiley:

arkadaşım kavuklu ile pişekar yok ki ne yapsın millet şenlenmiyor ortam ;D

ufukozkan' Alıntı:
Ayhan seni en pahali yere goturmus kiymetini bil :D :D

Birde ten uyusmasi sonuclarini goremedim ne olduki :D :D

İşte pazarlık edilen videolar o sonuçları içeriyor abi ;D düşün artık bir daire bir jeep ve 10 bin nakit veriyorsave biz hala kabul etmiyorsak nasıl bir ten uyuşması olmuş gerisini sen hesap et ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hiç işim olmaz. Ben yatacam yorgunum. Sen yarın anlatırsın ;D

oooo kaçamazsın öyle yatacam yok 2 gundur yoksun burda sıkıntıdan patladık yuzmekten rekor kıracagım nerdeyse ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaşım kavuklu ile pişekar yok ki ne yapsın millet şenlenmiyor ortam ;D

kavuklu ile pişekar canlı turneye çıktı. Turistik yerlerde canlı gösteri yapıyoruz. E artık olayı nakite çevirmenin vakti geldi. Ne öyle bedava bedava her gece. Arada midemize katık girsin ;D Sırada ki durak Edirne .. Demedi deme ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR