Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,828

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Abi kayıkçı var beni ne yapacaksın :'(

neolen yeni gelinler gibi naz yapıyorsun herkesin yeri ayrı bu kahvenin gülü sensin dikenide komando bahriyelilere kayıkçı diyor çünki ;D

alpaslanepli' Alıntı:
kavuklu ile pişekar canlı turneye çıktı. Turistik yerlerde canlı gösteri yapıyoruz. E artık olayı nakite çevirmenin vakti geldi. Ne öyle bedava bedava her gece. Arada midemize katık girsin ;D Sırada ki durak Edirne .. Demedi deme ;D

buyur gel birader ben o tarihte bulgarda olucam
;D

ahmetergun' Alıntı:
neolen yeni gelinler gibi naz yapıyorsun herkesin yeri ayrı bu kahvenin gülü sensin dikenide komando bahriyelilere kayıkçı diyor çünki ;D

"gül" derken, "diken" derken
Ayhanım bursam ne oluyor aceo
;D

Abiler ben gerçekten yatıyorum. Bu deniz ve güneş beni bozuyor. Ben kara kamplumbağasıyım. Niye sevmiyorum bu kayıkcıyı sanıyorsunuz. Cidden bozuyo SU beni ;D Yarın çok erken kalkmam gerek. Ben Cumartesi Bursa'da pazar Ormanlı program yapmış adamım. Vallah yorgunum. Müsadenizle. Yarın devam ederiz inşallah..

Herkese iyi geceler....

dakaltan' Alıntı:
Tekneyle ege adalarını geziyorlar... ;D sallantılı filan güzel bir belgesel ;D

abicim ben oraları tekne ile gezdim yunan adalarıda dahil benim gittiğim yerleri bu sene veriyorlar gani ntv de ayhanda iz tv de ama harika yerler :D

alpaslanepli' Alıntı:
Abiler ben gerçekten yatıyorum. Bu deniz ve güneş beni bozuyor. Ben kara kamplumbağasıyım. Niye sevmiyorum bu kayıkcıyı sanıyorsunuz. Cidden bozuyo SU beni ;D Yarın çok erken kalkmam gerek. Ben Cumartesi Bursa'da pazar Ormanlı program yapmış adamım. Vallah yorgunum. Müsadenizle. Yarın devam ederiz inşallah..

Herkese iyi geceler....

Allah rahatlık versin, deniz bozar adamı, sağı solu belli olmaz. Yorulmuşundur ;D

alpaslanepli' Alıntı:

Herkese iyi geceler....

hadi yatta yarın devam ederiz deniz bunu tutmuş 1 hafta kendine gelemez bari yarın kahvedeki çay satışını patlatalım
;D

Yine cevap hakkı doğuyor. Dayanamıyorum. Yok yok gerçekten yattım. Deniz tuttu hee ;D Ayhanımı öpün benim için yokken gidiyorum darılmasın. Çok petek dokulu bir yüreği var küsmesin ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR